1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kalp Yarası dizisinden sevenlerini kahredecek haber! Resmi hesaplarından bildirdiler! Kalp yarası ne zaman başlayacak?
Kalp Yarası dizisinden sevenlerini kahredecek haber! Resmi hesaplarından bildirdiler! Kalp yarası ne zaman başlayacak?

Kalp Yarası dizisinden sevenlerini kahredecek haber! Resmi hesaplarından bildirdiler! Kalp yarası ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarında yayımlanan Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünün geçici bir süre ekrana gelemeyeceği dizinin resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamayla duyuruldu.Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ATV'nin pazartesi günlerine damga vuran “Kalp Yarası” dizisisinin yakışıklı başrol oyuncusu Gökhan Alkan'ın covid-19e yakalandığı öğrenildi.

A+A-

ATV ekranlarında yayımlanan Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünün geçici bir süre ekrana gelemeyeceği dizinin resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamayla duyuruldu.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ATV'nin pazartesi günlerine damga vuran “Kalp Yarası” dizisisinin yakışıklı başrol oyuncusu Gökhan Alkan'ın covid-19e yakalandığı öğrenildi.

Antakya’da çekilen diziyle ilgili yaşanan bu gelişmenin ardından dizinin yayın takvimi de etkilendi.

Süreç Film'in sosyal ağ hesabından yapmış olduğu açıklamada diziye kısa bir sağlık arası verildiği denildi. İşte yapılan o açıklama:

"Değerli izleyicilerimiz, ülkemizde artmış olan covid-19 vakalarının setlerimizi de etkilemesi sebebiyle yeni bölümlerimize kısa bir sağlık arası veriyoruz.
Anlayışınız için teşekkürü bir borç biliriz…"

Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği henüz bilinmiyor...

32888.jpg

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Ayşe ve Ferit'in düğün töreninde Adnan'ın fenalaşması ortalığı karıştırır.Adnan, Yaman'ın kendine rest çekmesine karşılık Yaman'la yüzleşince ikili arasında ipler iyice gerilir. Azade ise gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar.

Karnındaki bebeğinin Hande'yi değiştirebileceğini düşünen Zümrüt çok büyük bir risk alır ancak bu gelişmeler Betül'ü yeni kararlar almaya zorlar. Sancakzade Ailesi, Adnan Bey'in ölüm haberiyle sarsılmışken ikinci bir şok dalgası ile yüzleşmek üzeredir: Yaman intikam gününün geldiğine inanarak harekete geçer!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.