1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kadir Doğulu'nun Karakteri İzleyicileri Sinir Ediyor: Gecenin Ucunda Dizisi Krizde!
Kadir Doğulu'nun Karakteri İzleyicileri Sinir Ediyor: Gecenin Ucunda Dizisi Krizde!

Kadir Doğulu'nun Karakteri İzleyicileri Sinir Ediyor: Gecenin Ucunda Dizisi Krizde!

Yayına başladığı ilk günlerde büyük umutlar beslemesine rağmen dizi projesi istenilen etkiyi gösterememiş ve izleyenlerini hüsrana uğratmıştı. Star TV'de Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerini paylaştığı 'Gecenin Ucunda' dizisi salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Şu ana kadar 17 bölüm yayınlanan dizi, bazı durumlarda reytinglerde düşüş yaşadı.

A+A-

Yayına başladığı ilk günlerde büyük umutlar beslemesine rağmen dizi projesi istenilen etkiyi gösterememiş ve izleyenlerini hüsrana uğratmıştı. Star TV'de Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerini paylaştığı 'Gecenin Ucunda' dizisi salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Şu ana kadar 17 bölüm yayınlanan dizi, bazı durumlarda reytinglerde düşüş yaşadı. Ancak projenin aldığı düşük reytinglere rağmen kanal sabırla diziyi yayınlamaya devam etti.

Dizi projesi büyük umutlarla başlasa da istenilen etkiyi yaratamadı ve izleyenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Peride Celal'in güçlü bir hikayeye sahip aynı adlı romanından uyarlanan dizi daha yayınlanmadan merak uyandırmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak projenin başlamasından birkaç hafta sonra senaryoda bazı sorunlar görüldü.

Dizi yayınlanmaya başladıktan sonraki haftalarda sadık izleyicisi diziyi izlemeyi bıraktı ve proje çok düşük reytingler aldı. Sosyal medyadaki yorumlara bakıldığında yurt dışındaki Türk dizi hayranları projeye daha fazla ilgi gösteriyor. Ancak yerel izleyiciler, diziye geçmişte olduğu kadar bağlı değiller. Ancak Neslihan Atagül'ün güçlü oyunculuk performansı ve güzelliği izleyenleri kendine hayran bırakıyor ve her yeni bölümüyle övgü dolu yorumlar alıyor.

Karakteri canlandıran ünlü oyuncu Neslihan Atagül, karakterin duygu ve hislerini izleyiciye çok iyi yansıtarak oldukça başarılı bir oyunculuk performansı sergiliyor. Bu nedenle birçok dizi hayranı 'Gecenin Ucunda' projesini takip ediyor ve yeni bölümlerde yaşanacak gelişmeleri araştırıyor.

Öte yandan Kadir Doğulu'nun canlandırdığı Kazım karakteri ise senaryoda gelinen nokta nedeniyle izleyiciyi rahatsız ediyor ve bu da izleyicilerin projeye olan ilgisini kaybetmesine neden oluyor. Karakterin önceki tavırlarını ve aşk sözlerini hatırlayan izleyiciler, karakterin neden bu noktaya geldiğini anlayamıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.