1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kadınları aşağılamıştı, Survivor’a katılacağını açıkladı! İzleyiciler isyanda…
Kadınları aşağılamıştı, Survivor’a katılacağını açıkladı! İzleyiciler isyanda…

Kadınları aşağılamıştı, Survivor’a katılacağını açıkladı! İzleyiciler isyanda…

Survivor 2021 sezonunun başlamasına sayılı zaman kala bu sezon kimlerin yer alacağı netlik kazanmaya başlıyor. İlk oyuncunun ardından ünlüler takımında yer alacak ikinci isim de belli oldu. Geçtiğimiz zamanlarda kadınları aşağılaması ile bilinen ve rencide eden sözleri ile dikkatleri üzerine çeken o ünlü isim de takımda yer alacak.

A+A-

Bunu öğrenen izleyiciler adeta isyan ederken, Acun Ilıcalı; seyircilerin bu isyanı karşısında konuya açıklık getirdi.

Her yıl olduğu gibi bu sezon da TV8 ekranlarının vazgeçilmezi Survivor 2021 hız kesmeden yarışmacılarının kimler olduğunu açıklamaya devam ediyor. Artık bu sezonun ünlüler takımında kimin yer alacağı belli olmaya başlarken ikinci yarışmacının açıklanması adeta sosyal medya ortamında bomba etkisi yarattı. İkinci yarışmacının Öykü Çelik olacağının açıklanmasının ardından tüm seyirciler artık isyan ettiler.

Uzun yollar boyunca ekranlara gelen Survivor programında bu sezon da bomba isimler yer alacak diye beklenirken gelen son isim adeta herkesi çıldırtmayı başardı. Survivor Türkiye 2021 sezonunda hangi isimlerin yer alacağı büyük bir merakla beklenirken Acun Ilıcalı resmi hesabından ilk yarışmacının kim olacağını duyurmuştu. Dizi ve film projeleri ile oldukça başarılı bir isim haline gelen Cemal Hünal için 2021 sezonunda yer alması adına imzalar atılmıştı. Bunun ardından Öykü Çelik de kadroda yer alacak diye iddialar gelmeye başladı.

Survivor Türkiye 2021 sezonunda olacağı iddia edilen Öykü Çelik kimdir?

Survivor Türkiye 2021 sezonu oyuncuları her geçen gün belli olmaya devam ediyor. Bu oyunculardan bir tanesinin de 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul da dünyaya gelen Öykü Çelik olacağı iddiaları yer alıyor. Babası futbol antrenörü olan Çelik, mesleğini icra ediyor olmasından ve farklı nedenlerden dolayı tam 11 yıllık eğitim hayatında 9 farklı okulda yer almak zorunda kalmıştır. Liseyi bitirip üniversite hayatına başladığı zaman Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim alırken geçirdiği trafik kazasının ardından eğitimine yarıda ara vermek zorunda kalmıştır.

Meslek hayatı boyunca ilk kez Selena ve Akasya Durağı gibi güçlü dizilerde küçük roller ile oyunculuk hayatına devam etmiştir. 2011 yılına geldiği zaman Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul başrollerinde ekranlara gelen Nuri isimli dizide Reyna karakterine can vermiştir.  2012 yılına geldiği zaman senaristliğini MahsunKırmızıgül tarafından üstlenen Benim İçin Üzülme dizide Bahar karakteri ile ekranlara gelmiştir.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde şahsına ait sosyal medya hesabından ıssız adam ıssız ada notu ile ilk yarışmacının Cemal Hünal olacağını açıklamıştır. Geri kalan diğer oyuncular hakkında hala resmi bir açıklama gelmedi.

Cemal Hünal Kimdir?

2021 Survivor Türkiye yarışmacılarından ilki olacağı açıklanan Hünal; 2 Ekim 1976 yılında İstanbul Maçka Teşvikiye sınırlarında dünyaya gelmiştir.

İstanbul Saint Benoit Fransız lisesinde tam 2 yıl boyunca eğitim hayatına devam etmiş ardından 17 yaşına geldiği zaman İskoçya GordonstounİnternationalSummer School da devam etmiştir.

Birçok dizi de projede yer alan güçlü isimlerden bir tanesi olurken Issız Adam filmi ile herkesin hafızalarında yer edinmiştir.

Cemal Hünal'ın Oynadığı Tiyatro Oyunları

  1. 2' si 1 Arada: Ahmet Kazanbal -Gate Sahne Sanatları 2015
  2. Öfke (oyun) : John Osborne - Tiyatro Arı – 2012
  3. Aşk Kokusu :NeilSimon - Tiyatro Şenay - 2010

Cemal Hünal'ın Rol Aldığı Diziler

  1. Asi ( 2007-2009) – Kerim
  2. Kış Masalı (2009) - Ali Murat
  3. Adanalı (2010) – Alex
  4. Seni Bana Yazmışlar (2011) – Yalçın
  5. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) – Murat
  6. Osmanlı Tokadı (2013) – Moğol
  7. Tatar Ramazan (dizi) (2013) - Rüstem Sinan
  8. Paramparça (2014) - Alper

Rol Aldığı Filmler

  1. Kırmızı (2015) – Umut
  2. Günce (2013) – Cengiz
  3. Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) – Mert
  4. Kaos Örümcek Ağı (2012) – Mansur
  5. Ayaz (2012) – Şahin
  6. Romantik Komedi (2009) - (2010) – Mert
  7. Peşpeşe - (2010) – Bora
  8. Issız Adam : Çağan Irmak - (2008) – Alper
  9. Ulak : Çağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.