1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kaan Yıldırım ve Hadise ayrıldı mı? Son dakika haberleri magazin dünyasını alt üst ediyor! Hadise ve Kaan Yıldırım…
Kaan Yıldırım ve Hadise ayrıldı mı? Son dakika haberleri magazin dünyasını alt üst ediyor!  Hadise ve Kaan Yıldırım…

Kaan Yıldırım ve Hadise ayrıldı mı? Son dakika haberleri magazin dünyasını alt üst ediyor! Hadise ve Kaan Yıldırım…

Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında şok eden gelişmeler görüşülmeye devam ediyor. Çiftin evlerini ayırmalarının ardından sadece Hadise’nin test sonuçlarının pozitif çıkmasından dolayı değil evlerini ayırdıktan sonra ayrılmaları dikkatleri çekti.

A+A-

Evlilik hazırlıkları yaptıkları söylentileri gelen Kaan Yıldırım Ve Hadise cephesinde gerçekten de yaşanan sürpriz gelişme meydana gelen söylentilerin daha güçlü bir halde olmasına neden oldu. Gerçekten de Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Çift hakkında merak edilen tüm detaylar…

Şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım adeta magazin gündeminde yılın aşkı olarak nitelendirilen isimler arasında yer almaya devam ediyordu. Hadise ve Kaan Yıldırım cephesinden gelen bomba iddialar magazin dünyasını sarsmaya devam ediyordu. Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında akılları karıştıran şok olaylar meydana gelmeye devam ederken ilişkilerine son verildiği gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz hafta Hadise’nin korona testi yaptırmasının ardından pozitif çıktığı açıklandı. Sevgilisi Kaan Yıldırım ile aynı evde kalan Hadise testinin bir anda pozitif çıkmasından dolayı kendi evine taşındı. Bu durum karşısında Hadise’nin sağlığının iyi olduğu gözleniyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin evleri ayırmasından sonra aralarında şok gelişmeler gelmeye devam ediyor. Bir haber kanalından gelen bilgilere göre hastalıktan dolayı evlerini ayırmalarının ardından ilişkilerinin de son bulduğu açıklandı. İnstagram hesaplarından biri birilerini takip etmeyen çiftin köpeği için açılan sosyal medya hesabı da bir anda kapatıldı. Bodrum’da iki hafta önce mutluluk pozları veren çift için gelen iddiaların karşısında ne gibi açıklama yapacak oldukları merak ediliyor.

Kaan Yıldırım kimdir?

24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Yıldırım; İngiltere Londra Brunel üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olduktan sonra başkent iletişim bilimleri akademisinde oyunculuk eğitimi alarak birçok dizi ve filmde rol almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.