1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Jennifer Lopez’den şok eden çıplak poz yankı uyandırdı! Hayranları şaşkın…
Jennifer Lopez’den şok eden çıplak poz yankı uyandırdı! Hayranları şaşkın…

Jennifer Lopez’den şok eden çıplak poz yankı uyandırdı! Hayranları şaşkın…

Dünyaca ünlü isim Jennifer Lopez; Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile Marcus Piggot için çıplak poz verdi. Verdiği o pozları bir de hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi.

A+A-

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu olarak yer alan Jennifer Lopez geçtiğimiz dönemlerde moda sektörüne de adım atma kararı aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile beraber adından bir hayli söz ettiren isim oldu.

Alex Rodriguez ile nişanlı olarak yer alan 51 yaşındaki Jennifer Lopez; Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile Marcus Piggot için çıplak poz verdi. Jennifer Lopez geçtiğimiz günlerde İn The Morning adlı bir videodaki klip için çektirmiş olduğu görselleri takipçileri ile de paylaşmayı ihmal etmedi.

Jennifer Lopez paylaştığı görsel karşısında takipçileri tarafından adeta yorum yağmuruna tutulan isim oldu. Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez paylaşımı ise tam beş milyonun da üzerinde bir sayı ile beğeni aldı.

Jennifer Lopez geçtiğimiz süreçlerde sinema sektöründe meydana gelen eşitsizlik tartışmalarına da katılarak uzun yıllar boyunca bu sektörde yer aldığını ve kendinin de yaşamış olduğu sorunları dile getirdi.

Jennifer Lopez; 1993 yılında oyuncu olmaya karar verdiğini ve bunun için Hollywood kentine girmesinin ardından Latin asıllı olmasından dolayı ne kadar çok sıkıntı yaşamış olduğunu aktardı.

Sektörde oluşan klişeleri kırdı

51 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı olarak bilinen latin asıllı Jennifer Lopez oyuncular karşısında aşçı, dadı gibi onuncu sınıf roller ile ekranlara geliyordu. Ama kendisinin başrolde oynamak istemesinden dolayı direnerek film sektörü içerisinde Latin kadın klişesini kırdığını anlattı.

Latin asıllı, siyah ya da Asyalı gibi olmanın bir önemi olmadığına karşı çıkan Jennifer Lopez kendisinin sadece insanı temsil etmek istediğini, fakat bu kadar çabasına rağmen Latin oyuncuları temsil ettiği için hala yüzde altı düzeylerinde olduğu ifadeleri ile yankı uyandırdı. 1986 yılında ekranlara geldiği My Little Girl filminde küçük bir rol ile ekranlara gelmesinin ardından şöhrete kavuştuğunu aktaran Jennifer Lopez, daha öncelerde de samimi açıklamaları ile dikkatleri çekmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.