1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İzmir Belediye başkanı Acar'dan MHP’li meclis üyesi Fatih Kürşat Kaplan'a darp iddiası! Fatih Kürşat Kaplan şikayetçi oldu!
İzmir Belediye başkanı Acar'dan MHP’li meclis üyesi Fatih Kürşat Kaplan'a darp iddiası! Fatih Kürşat Kaplan şikayetçi oldu!

İzmir Belediye başkanı Acar'dan MHP’li meclis üyesi Fatih Kürşat Kaplan'a darp iddiası! Fatih Kürşat Kaplan şikayetçi oldu!

Dün akşam Aliağa Belediye Başkanlığı makamında Serkan Acar'la görüşmeye gittiğini söyleyen Kaplan, Acar'ın kendisine hakarette bulunarak darp ettiğini ifade etti. Kaplan olayı şöyle anlattı: Üçümüz makamında oturduk, sohbet etmeye başladık.

A+A-

İzmir'in MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın MHP’li Belediye Meclisi Üyesi Fatih Kürşat Kaplan’ı darp ettiği iddia edildi.

Dün akşam Aliağa Belediye Başkanlığı makamında Serkan Acar'la görüşmeye gittiğini belirten Kaplan, Acar'ın kendisine hakarette bulunarak darp ettiğini öne sürdü. Kaplan olayı şöyle anlattı:

"Belediye Başkanı Serkan Acar, aile dostumuz Serkan Tuğ aracılığıyla beni çağırarak görüşmek istediğini belirtti. Dün akşam saat 18.00 sıralarında görüşmeye gittim. Üçümüz makamında oturduk, konuşmaya başladık. “Geçen meclis toplantısına katılmadın, önceden de bana söylemedin. Bir sıkıntı mı var, neden gelmedin” dedi. Ben de sıkıntımın olmadığını, rahatsızlığım dolayısıyla katılmadığımı belirttim. Hiçbir problem olmadığını, görevimin başında olduğumu ifade ettim. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağımı söyledim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.