1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. İyi Günde Kötü Günde dizisi flaş bir karar aldı! Dizi final mi yaptı, neden oynamıyor?
İyi Günde Kötü Günde dizisi flaş bir karar aldı! Dizi final mi yaptı, neden oynamıyor?

İyi Günde Kötü Günde dizisi flaş bir karar aldı! Dizi final mi yaptı, neden oynamıyor?

,İlk sezonuyla ekranlara gelen İyi Günde Kötü Günde dizisi neden ekranlara gelmediği, final mi yaptığı ve yayından mı kaldırıldı gibi soru işaretleriyle sevenlerinin aklını karıştırdı. Ülke gündeminde sevenleri tarafından en çok araştırılan ve merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Peki gerçekten iyi günde kötü günde dizisi final mi yaptı yayından mı kaldırıldı?

A+A-

İyi günde kötü günde dizisi final mi yaptı, neden çıkmıyor? İyi günde kötü günde yayından mı kaldırıldı? İşte merak edilen tüm detaylar...

İyi Günde Kötü Günde dizisi hakkında merak edilen tüm detayları da sizler için derledik. İşte merak edilenler...

İyi Günde Kötü Günde dizisi yayından mı kaldırıldı?

İyi Günde Kötü Günde dizisi bir anda Star TV ekranlarına ilk sezonu ile bomba gibi giren dizilerden bir tanesi oldu. Her ne kadar iddialı bir şekilde giriş yapan dizilerden bir tanesi olsa bile final kararını açıklayan dizilerden bir tanesi oldu. 03 Medya aracılığı ile hazırlanma aşamaları yapılan dizi için 5. bölümü ile final kararı geldi. Oyuncuları olarak;

  1. Elçin Sangu
  2. Mehmet Ozan Dolunay
  3. Yasemin Kay Allen gibi gerçekten de başarılı bir kadrosu varken daha 5. bölümü itibari ile bekledikleri reyting alma konusunda başarılı olamadılar.

İyi Günde Kötü Günde dizisi neden final kararı aldı?

Star TV ekranlarının iddialı bir şekilde giriş yapan dizilerinden bir tanesi olan İyi Günde Kötü Günde dizisi final yapmasının ana nedeni olarak izleyicileri tarafından bekledikleri ilgiyi alamadılar. Her ne kadar daha 5. haftaları olsa bile oldukça düşük reytingler ile sırada bulundular. Şu an çok güçlü bir ekip kadrosu bulunsa bile her cumartesi günü ekranlara gelen dizi için reytinglerden dolayı final kararı alındı. 17 Ekim cumartesi günü ekrana gelen bölümü ile de 6. bölüm sayesinde ekranlara veda eden bir dizi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.