1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İvana Sert, Emre Kara'ya Konuştu: 'Hiçbir Moda Programı Bensiz Olmadı'
İvana Sert, Emre Kara'ya Konuştu: 'Hiçbir Moda Programı Bensiz Olmadı'

İvana Sert, Emre Kara'ya Konuştu: 'Hiçbir Moda Programı Bensiz Olmadı'

Karantina günlerinde Instagram canlı yayınlarında ünlü ve fenomen isimleri ağırlamaya devam eden gazeteci yazar Emre Kara’nın canlı yayın konuğu İvana Sert oldu. Türkiye'ye aşık olduğunu söyleyen İvana Sert samimi açıklamalarda bulundu.

A+A-

Karantina günlerinde Instagram canlı yayınlarında ünlü ve fenomen isimleri ağırlamaya devam eden gazeteci yazar Emre Kara’nın canlı yayın konuğu İvana Sert oldu. Türkiye'ye aşık olduğunu söyleyen İvana Sert samimi açıklamalarda bulundu.

Annem babam Sırp ama ben Türk'üm. Bu ülkeye aşığım. Oğlum Ateş Türk vatandaşı. Türk milletinin beni etkileyen 3 özelliği; dobra, samimi ve gerçek olması.

Bazen dalga geçenler oluyor ama Türkçe'mi çok sevenler var. Yeni Türkçe gibi. Burada doğup büyümediğim için aksan hep olacak. Tülüm, stiletto, şoktadayım, bizimlesin gibi kelimeler patladı.

Rihanna'nın tarzını sevmiyorum. Çok abartılı geliyor. Beyonce'ye bayılıyorum; her şeyiyle sahneyi dolduran bir varlık. Ajda Pekkan'ın her şeyine bayılıyorum. Bir kadının tarz olması yetmez, klas da olmalı! Giyinmek bir yere kadar, taşımak çok önemli. Bu senenin moda renkleri neon renkler.

emre-kara-ivana-sert.png

Şarkı söylemeye tesadüf başladım. Bana şarkı geldi, çok beğendim ve yaptım. Konservatuar okuduğum ve piyano çaldığım için müzikle uzak değilim. Müzik benim canım. Bir şarkı daha hazırlıyoruz. Sözlerini Şehrazat yazdı. Virüs salgını bitmezse klibini evde çekeceğim.

İvana Sert "şarkı söylemesin" diyenleri çok dinlemiyorum. Banane yani, istemeyen dinlemesin. Her mesleğin ilk adımı çok zor ama sonra size bambaşka kapılar açabiliyor. Ben Türkiye'ye geldiğimde jüri koltuğuna oturduğumda bu Türkçe'yle nasıl moda konuşabilir diyorlardı. Sonra ne oldu? Hiçbir moda programı bensiz olmadı.

Hiçbir şeyi eleştirmek istemiyorum. Herkes çok emek verip işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Kendim için de yakında güzel bir televizyon projesi var.

Emre Kara'nın instagram canlı yayınlarını http://instagram.com/emrekara_e adresinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler