1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. İşte Beklenen Haber Kurtlar Vadisi Kaos! Kurtlar Vadisi Yeniden Mi Başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak?
İşte Beklenen Haber Kurtlar Vadisi Kaos!  Kurtlar Vadisi Yeniden Mi Başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak?

İşte Beklenen Haber Kurtlar Vadisi Kaos! Kurtlar Vadisi Yeniden Mi Başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak?

Televizyon dünyasının en çok izlenen ve en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi'nin yeniden yayınlanacağı iddiası ortalığı oldukça çok karıştırdı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Necati Şaşmaz'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamanın ardından hayranları yeni açıklamalar bekliyordu. Kurtlar Vadisi kaos son dakika gelişmesi...

A+A-

Televizyon dünyasının en çok izlenen ve en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi'nin yeniden yayınlanacağı iddiası ortalığı oldukça çok karıştırdı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Necati Şaşmaz'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamanın ardından hayranları yeni açıklamalar bekliyordu. Kurtlar Vadisi kaos son dakika gelişmeleri bu yazımızda! 2016 yılında Kanal D ekranlarında sezon finali yapan ve başrolünde Necati Şaşmaz’ın olduğu Kurtlar Vadisi Pusunun uzun bir süre sonra tekrar ekrana döneceği konuşuluyor.

Bu İddialar Gerçek mi?

Bu iddiaların doğru olduğu ortaya çıkıyor ve Şaşmaz, Polat Yağcı dizisini "Kurtlar Vadisi Kaos" adı altında yeniden canlandırıyor. Ancak Show TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde özel bir trailer yapılan dizinin (Polat Alemdar'ın Pensilvanya'ya özel uçakla gidiş-dönüşünü gösteren) yeniden rafa kaldırıldığı ortaya çıktı. Necati Şaşmaz ve 8 yaşındaki oğlu Ali Nadir'in geçtiğimiz günlerde zikir fotoğraflarından sonra kanal yönetiminin rahatsız olduğu söyleniyor.

Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak?

Yayınlandığı süre içerisinde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi oldukça ilgi gördü ve birçok farklı kanalda ülke gündeminin en iyi analizlerinden biri olarak karşımıza çıktı. Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile oldukça sevilmiş ve diziyi sadece burada değil tüm dünyada sevilen ve izlenen bir dizi haline getirmiştir. Ülkemizde en çok bağımlılık yapan dizi olan karizmatik yapısı ve sesiyle izleyiciyi kendine hayran bırakan Kurtlar Vadisi dizisi 2023 yılının ocak ayında yeni sezonda ekrana gelecek ve başrolünde Necati Şaşmaz yer alacak. Kurtlar Vadisi, muhtemelen 2023 sezonunda Show TV'de gösterilecek ve Kaos yayında olacak. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi son yıllarda Kurtlar Vadisi ve Pusu dizileri şeklinde karşımıza çıkmıştı. Her bölümde yine ülke gündemini sorgulayan, en önemli konuları ele alan ve dizinin perde arkasını kapsayan olayı ele alıyor.

2023 sezonunda tekrar seyircisiyle buluşmayı uman Necati Şaşmaz'ın amacı yeni sezonda oyuncu kadrosunu tekrar ekran başına toplamak ve diziyi Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeniden başlatmaktır. Yeni sezonda çok daha cüretkar sahnelerle beyaz perdeye gelen Kurtlar Vadisi Kaos dizisi izleyicileri bir kez daha büyüleyecek gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.