1. HABERLER

  2. KONUT

  3. İstanbul İçerisinde Şok Fiyata Evler! Bankalar Tarafından Yarı Fiyatına Sunuldu!
İstanbul İçerisinde Şok Fiyata Evler! Bankalar Tarafından Yarı Fiyatına Sunuldu!

İstanbul İçerisinde Şok Fiyata Evler! Bankalar Tarafından Yarı Fiyatına Sunuldu!

Günümüzde pek çok vatandaş, uygun fiyata ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Özellikle İstanbul’da daha fazla talep olan bu durumla ilgili haberler de her gün takip ediliyor. Yakın zamanda bankalar tarafından ücretinin yarı fiyatında satışa çıkan evler, pek çok vatandaş tarafından ilgiyle karşılandı.

A+A-

İpotek veya kredi gerekliliklerini yapamayan vatandaşlar sebebiyle bankalara geçen bu emlaklar, asıl değerlerinin daha düşüğüne sunulmakta. Bu sayede İstanbul içerisinde 78 Bin Türk Lirası gibi fiyata ev sahibi olmak mümkün. İşte o haberimiz…

Bilindiği üzere bankalar, ipotek ve kredi gerekliliklerini yerine getiremeyen, böylece kendi kapsamlarından çıkarak, bankalara geçen evleri, asıl değerlerinin altında vatandaşlara veriyor. Bu evlerde kredi de geçerli olup, isteyen kişiler bankadan kredi çekip, bu evlere talip olabiliyor. Böylece 78 Bin liradan başlayarak, 23 Milyon liraya dek satılık evler bulunuyor.

Bu sebeple vatandaşlar, uygun fiyatlarda bir ev sahibi olabiliyor ve ödemelerini de kira verir gibi yapıyor.

İstanbul’da Uygun Fiyata Ev!

İstanbul’un değişik noktalarında olan bu evler, farklı fiyatlara sunuluyor. Bu kapsamda Esenyurt’ta 60 metrekare 1+1 bir ev,  78 bin liraya, Eyüpsultan’da 56 metrekare 2+1 ev 130 bin liraya,  Küçükçekmece’de 56 metrekare 1+1 ev 145 bin Türk Lirasına veriliyor. Esenyurt’ta 90 metrekare 2+1 ev 198 bin Türk Lirasına, Tuzla’da 1+1 53 metrekare bir ev 215bin Türk lirasına alıcı arıyor.

Yine Esenyurt’ta 2+1 72 metrekare bir ev 220 bin Türk Lirasına, Güngören Haznedar’da 2+1 87 metrekare bir ev 260 bin liraya, Bayrampaşa’da 80 metrekare 2+1 ev 293 bin Türk Lirasına, Büyükçekmece’de 3+1 130 metrekare 376 bin Türk Lirasına veriliyor.

Maltepe’de ise 1+1 64 metrekare olan bir ev 400 bin Türk lirasına, Bakırköy Kartaltepe’de 2+194 metrekare olan bir ev 1.7 milyon Türk Lirasına satılıyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.