1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İşsiz Olanlar Müjde! Türkiye’nin Her Yerinden İşçi Alımı Yapılacak… Başvurular Resmen Başladı!
İşsiz Olanlar Müjde! Türkiye’nin Her Yerinden İşçi Alımı Yapılacak… Başvurular Resmen Başladı!

İşsiz Olanlar Müjde! Türkiye’nin Her Yerinden İşçi Alımı Yapılacak… Başvurular Resmen Başladı!

Ekim ayında memur ve personel alımları için son dakika açıklamaları yapıldı. Ülkenin çeşitli bölgelerinde meydana gelen farklı kurum ve kuruluşları arasında ekim ayı ilanları da yayına alındı. Gün itibari ile başvuru süreçleri de başladı. İşte başvurular hakkında merak edilenler…

A+A-

Ekim ayı başvuruları başladı

Ekim ayından itibaren memur ve personel alımları için kadro açılması yapıldı. Alım yapılacak olan kadrola da yayına alındı.

Diyanet işlerine 5100 memur alımları

Diyanet işleri başkanlığı için 4b sözleşmeli olarak Kur’an kursu öğreticileri – imam hatip ve müezzin kayyım alımları devam ediyor. KPSS en az 50 puan alan vatandaşlar başvuru süreçlerine katılabileceksiniz. 27 ekim 2020 23.59 zamanına kadar devam edecek. 12 ekim tarihi ile de başladı. Tam 5100 memur alınacak.

İtfaiye eri alımları yapılacak.

Muğla büyükşehir belediye başkanlığı içerisinde çalışmak için tam 70 işçi alınacak. 70 puan alma şartı bulunurken 12 ekimde başlayacak 16 ekim de son bulacak.

Tapu kadastro genel müdürlüğü personel alımları

Tapu ve kadastro genel müdürlüğü içerisinde yer almak için 10 adet sözleşmeli olarak personel alımları yapılırken 77 sözleşmeli tekniker personelleri alımı, 87 personel alımları yapılacak. 12 ve 19 ekim aralarında başvuru tarihleri geçerli olacaktır.

Orman genel müdürlüğü personel alımları

Orman genel müdürlüğü kapsamında istihdam etmek üzere 102 adet personel alımı yapılacak. KPSS türü ile en az 60 ve üzerinde almak gerekir. 12 ve 21 ekim tarihleri arasında geçerli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.