1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İslam Memiş'ten Önemli Uyarılar Depreme hazır olun! O güne kadar Altın almayan Çok pişman olacak: Fırtına çok yakın!
İslam Memiş'ten Önemli Uyarılar Depreme hazır olun! O güne kadar Altın almayan Çok pişman olacak: Fırtına çok yakın!

İslam Memiş'ten Önemli Uyarılar Depreme hazır olun! O güne kadar Altın almayan Çok pişman olacak: Fırtına çok yakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten Altın fiyatlarındaki deprem sinyali! 1 Yıl İçinde Almayanlar Pişman Olacak. Altın borcu olanlar için kritik uyarı! Fırtına Tarihleri Açıklandı!

A+A-

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasında dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş'in açıklamalarına göre, ONS altın piyasasında 2 bin dolar barajı aşıldı ve altın fiyatları 2 bin doların üstünde seyredecek. Memiş, 2024'te 2 bin 350 dolar seviyesini beklediğini ifade etti. Ancak, yaşanabilecek düşüşlerde 1960 dolar destek seviyelerinin kritik önem taşıdığını vurguladı.

Memiş'in değerlendirmesine göre, orta ve uzun vadeli perspektifte ONS altın fiyatlarında yukarı yönlü bir yükseliş sürecek ve 2024'te 2 bin doların dip fiyat olması bekleniyor. Aralık ayında gram altın için 1900-2 bin TL aralığının takip edileceğini belirten Memiş, 1800'lerin Aralık ayında görülmeyeceğini öngördü.

Altın borcu olanlar, altın almayı düşünenler ve uzun vadeli altın yatırımı yapmayı planlayanlar için önemli uyarılarda bulunan Memiş, 24 Aralık ile 1 Ocak arasında 2 bin TL üzerine çıkılacağını ve senenin ikinci yarısında 2 bin 700 TL gibi rakamların gündeme gelebileceğini dile getirdi. Ancak, bu bilgilerin yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatmak önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.