1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İslam Memiş'ten Gümüş Yatırımcılarına Kritik Uyarı Geldi! Reddit Çılgınlığı Altına Etki Eder Mi? Altında Düşüş Devam Edecek Mi?
İslam Memiş'ten Gümüş Yatırımcılarına Kritik Uyarı Geldi! Reddit Çılgınlığı Altına Etki Eder Mi? Altında Düşüş Devam Edecek Mi?

İslam Memiş'ten Gümüş Yatırımcılarına Kritik Uyarı Geldi! Reddit Çılgınlığı Altına Etki Eder Mi? Altında Düşüş Devam Edecek Mi?

İslam Memiş, gün içerisinde canlı yayında Reddit grubunun gümüş fiyatlarını yükseltip yükseltmeyeceğine değindi. Yükseliş trendinin başladığını ifade eden Memiş, gümüş yatırımcılarının haftayı pozitif etkiler ile geçireceğini söyledi.

A+A-

İslam Memiş, gün içerisinde canlı yayında Reddit grubunun gümüş fiyatlarını yükseltip yükseltmeyeceğine değindi. Yükseliş trendinin başladığını ifade eden Memiş, gümüş yatırımcılarının haftayı pozitif etkiler ile geçireceğini söyledi.

Kısa Vadede Gümüş Yatırımcıları Üzüldü!

Kısa vadede gümüş yatırımcılarının üzüldüğünü ve çeşitli dalgalarla yüzlerinin güleceğini ifade eden Memiş, 2021 yılında gümüş yatırımının altın yatırımından daha fazla kazandıracağını belirtti.

Reddit isimli sosyal medya platformu sayesinde milyonlarca kişinin yeniden yatırımcı pozisyonuna geçtiğini ifade eden yatırım uzmanı İslam Memiş; sosyal medya platformu sayesinde birçok hissenin birden yükseliş yaşadığını açıkladı.

Gümüşte Değer Patlaması Yaşanıyor!

Dogecoin ve GameStop hamleleri ile kripto para ve borsa dünyasında hareketlenmelerin yaşanmasına sebep olan Reddit kullanıcıları; gözlerini gümüşe çevirdi. Reddit’te örgütlenen kullanıcılar; kripto paranın ardından gümüş alımı yapmaya başladı. Son 3 işlem günü içerisinde ise; gümüş ONS’u 30.07 Dolara kadar yükseldi. Bu yükseliş sayesinde de gümüş yatırımcıları yüzde 21 kar elde etti.

Gümüş Fiyatları Yükselecek Mi?

İslam Memiş TL ile yatırım yapanları uyarırken; gümüş yatırımcılarının planlı bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini ve üzülmemek için dolara ya da altına geçiş yapmaları gerektiğini ifade etti. Altın fiyatlarına şimdilik güveninin olmadığını ifade eden Memiş, gümüş fiyatlarında yükseliş beklediğini de ifade etti.

Hafta içerisinde altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini ve kar elde etmek isteyen yatırımcıların altın ya da dolar alması gerektiğini ifade eden Memiş, gümüş rezervinin yeterli seviyede olmadığını ve bir süre sonra kısıtlamaların getirilebileceğini açıkladı.

Gümüş Neden Yükseldi?

Gümüş fiyatları Reddit platformundaki örgütlenmenin ardından kısa süre içerisinde yükselişe geçti. Geçen hafta kripto para ve hisse senedine yönelen grup; bu sefer de gümüş fiyatlarını speküle etmeye başladı.

Reddit sonrasında piyasalar biri birine gidi…

ABD Reddit grubu tarafından başlatılan gümüş fiyatları son 8 yıllık sürecin en üst zirvelerine kadar tırmandı. Gümüş ons adeta 30 dolar fiyatın da üzerine çıktı. Memiş arkadaşlarına dolar ve altın, gümüş hakkında tavsiyeleri canlı yayın sırasında verdi. 7 TL üzerine çıkan gümüş geçtiğimiz hafta 6,30 bandı ile kapatmış bu haftaya 0,70 değerinde artış ile 7,01 ile giriş yaptı.

Gümüş üzerinde meydana gelen fiyat artışının ardından ons ve gram altın fiyatlarında yansıma olmadı. Gram altın geçtiğimiz haftanın son gününde 434 TL seviyesinde kapatırken gün içerisinde 439 TL seviyesine kadar çıktı.

Dolar kuru Cuma günü 7,31 seviyesinden kapanış yaparken bu hafta 7,23 ile başlangıcını yaptı.

Herkes gümüşü altın yapsaydım diyecek…

Para piyasaları içerisinde yeni hafta içerisinde çok sert hareketlenmeler gözlenirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş arkadaşlarına canlı yayın sırasında açıklamalarda bulundu.

Paraların yüzde ellisi ile altın, yüzde ellisi kadar da dolar almanın daha uygun olacağını dile getirdi.

Güncel Gümüş Fiyatı

Gümüş alış: 6,68 TL

Gümüş satış: 6,69 TL

Dikkat : Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.