1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İslam Memiş’ten çarpıcı açıklamalar! Altının yükselişi ansızın 2020’nin önüne geçecek…
İslam Memiş’ten çarpıcı açıklamalar! Altının yükselişi ansızın 2020’nin önüne geçecek…

İslam Memiş’ten çarpıcı açıklamalar! Altının yükselişi ansızın 2020’nin önüne geçecek…

Altının yükselişleri için ansızın bir hamle bekleyin sözleri ile dikkatleri çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş; yaşanan bu süreçleri aslında düşüş olarak değil de bir nimet olarak görmek gerekiyor.

A+A-

Altının yükselişleri için ansızın bir hamle bekleyin sözleri ile dikkatleri çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş; yaşanan bu süreçleri aslında düşüş olarak değil de bir nimet olarak görmek gerekiyor.

 2020 yılı içerisinde görülmüş olan zirvenin 2021 yılı içerisinde de ansızın bir şekilde dikkatleri çekecek olduğunu dile getirdi. 2020 yılında 500 TL üzerine çıkan altın bu yılda yine öyle bir hamle yapacak.

Çarpıcı uyarılar…

Para ve altın piyasaları uzmanı olarak yer alan İslam Memiş altın yatırımı yapmayı tercih eden vatandaşlar için flaş tavsiyeler ile dikkatleri çekti. Yaşanan kargaşa, yangın ve belirsizliklerin yanı sıra altın için çok farklı bir plan olduğunu, aslında bu günleri bir düşüş olarak değil de nimet olarak değerlendirmek gerektiğine dikkatleri çekti.

ABD ekonomisi yakın zamanda toparlanarak enflasyon oranlarının yeniden bir artış gösterecek olmasına dair dikkatleri çekti. Düşük faiz politikalarının hız kesmeden sürdürülecek olduğuna dikkatleri çekerken bu değerli madenin yakın zamanda yeniden hız kazanacağına işaret etti.

Son 3 aylık baskı…

Son üç aydır ons altın fiyatları üzerinde baskı kurulduğuna dair dikkatleri çeken Memiş; yükselişlerin herhangi bir gelişme olmasının ardından adeta zincire vurulmuş gibi hareket ediyor. Her fırsat ve her olay karşısında ilk olarak altın üzerinde baskılar kurulmaya devam ediyor. Dolar endeksi 90 seviyelerinde sürekli olarak altına doğru sarkma yapıyor ve doların yeni dip arayışlarına devam etmesi dikkatleri çekiyor.

Bu yaşanan durumlar çok mu normal?

Çin, Rusya, Hindistan ve AB gibi birçok ülke üzerinde rezervlerin artacak olmasının açıklanmasına rağmen hala baskılar devam ediyor. Çin yapmış olduğu bayramı bitirdi ve fiziksel olarak yapılan alımlar hız kazandı. Hindistan sınırlarında yapılan vergiler üzerinde indirimler söz konusu oldu. Atölyeler hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Rafineler üzerinde talep artışlarına yetişmek için hız kazanılsa bile hala altının bu kadar diplerde olması gerçekten normal mi?

Ansızın gelecek bir yükseliş…

Altın fiyatları üzerinde her ne kadar baskı kurulmaya devam edilse bile mantıksız olan her şey burada oluyor. Piyasa genel olarak büyüklerin olurken küçüklere ekmek yedirmemek için elleri arasında olan her şeyi yapmaya devam ediyorlar. Altın ve gümüş üzerinde ansızın bir yükseliş olacak ve buna karşı hazırlıklı olun. 2020 yılı içerisinde altında meydana gelen zirvenin ardından büyük bir tuzak piyasası var. Buna karşın herkes ellerinde yer alan madenlerin kıymetini bilmeli ve asla kaptırmamak için ellerinden geleni yapmalı açıklaması ile altın için yatırımcıların akıllarını karıştırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.