1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İslam Memiş’ten çarpıcı açıklama: Satış için kimse acele etmesin, ellerinde altını olanlar…
İslam Memiş’ten çarpıcı açıklama: Satış için kimse acele etmesin, ellerinde altını olanlar…

İslam Memiş’ten çarpıcı açıklama: Satış için kimse acele etmesin, ellerinde altını olanlar…

Altın piyasalar üzerinde meydana gelen gelişmelerin ardından altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yılın 2 ila 3. Çeyrek kısmında 600 TL civarına kadar gelebilecek olduğuna işaret etti. Şu an meydana gelen düşme hareketlerinden ötürü tedirgin olan kesim ellerinde olan altınları satmayı düşünüyor olsa bile bu durum karşısında acele etmeyin diye çağrılar gel

A+A-

Altın piyasalar üzerinde meydana gelen gelişmelerin ardından altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yılın 2 ila 3. Çeyrek kısmında 600 TL civarına kadar gelebilecek olduğuna işaret etti. Şu an meydana gelen düşme hareketlerinden ötürü tedirgin olan kesim ellerinde olan altınları satmayı düşünüyor olsa bile bu durum karşısında acele etmeyin diye çağrılar geldi.

Gram altı 600 TL olabilir…

Dolar tarafında ortalama olarak 2 ila 3 aylık zaman dilimleri içerisinde 8,3 ila 8,8 bantları arasında dalgalanmalar meydana gelebilir. Bu durum gram altın üzerinde de etkili olacak ve dip seviyeler olan 488 zirve olarak da 550 TL kısmın görmesi ardından yukarı çıkabilecek. Yılın 2 ila 3. Çeyrek kısmında 600 TL civarına kadar gelebilecek olduğuna işaret etti. Ons altın fiyatları 1845 ila altında olan yatırımcılar için iyi alım fırsatları sunmaya devam ediyor.

Ons altın yıl sonuna kadar ortalama olarak 1960, 2100 ila 2200 seviyelerine kadar gelebilir. Şu an dolar diri bir şekilde duruş sergilemesinden ötürü gram altın üzerinde ciddi bir düşme beklenmiyor. Hedef olarak da yılın 2 ila 3. Çeyrek kısmında 600 TL civarına kadar gelebilecek olduğuna işaret etti. Bu anlarda meydana gelen düşme hareketlerinden ötürü tedirgin olan kesim ellerinde olan altınları satmayı düşünüyor olsa bile bu durum karşısında acele etmeyin şeklinde söylemleri ile dikkatleri çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.