1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan yeni iş kapısı açıldı! Bakanlık ve belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak! Başvuru için son 3 gün
İŞKUR’dan yeni iş kapısı açıldı! Bakanlık ve belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak! Başvuru için son 3 gün

İŞKUR’dan yeni iş kapısı açıldı! Bakanlık ve belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak! Başvuru için son 3 gün

Türkiye İş Kurumu İŞ KUR, geçtiğimiz günlerde üç farklı kurum ve bakanlıkta 32 kamu görevlisi için açık iş ilanını açıkladı. Kamuda çalışmak isteyen kişiler iş ilanlarını yakından takip ediyor. 27 Mart 2023 tarihinde açıklanan iş ilanları, farklı bakanlık ve kurumlardaki kamu görevlisi pozisyonlarını dolduracak adaylar arıyor.

A+A-

Türkiye İş Kurumu İŞ KUR, geçtiğimiz günlerde üç farklı kurum ve bakanlıkta 32 kamu görevlisi için açık iş ilanını açıkladı. Kamuda çalışmak isteyen kişiler iş ilanlarını yakından takip ediyor. 27 Mart 2023 tarihinde açıklanan iş ilanları, farklı bakanlık ve kurumlardaki kamu görevlisi pozisyonlarını dolduracak adaylar arıyor. Başvuru sahipleri iş ilanlarının detaylarını merak ediyor, işte başvuru detaylarından bazıları:

HANGİ BAKANLIKLAR YENİ İSTİHDAM ALACAK?

İŞ KUR üzerinden yayınlanan güncel iş ilanları büyük ilgi gördü. İş arayanlar, açık pozisyonların ayrıntıları hakkında daha fazla bilgi edinmek için en son iş ilanlarını arıyor. Son duyurulara göre bazı bakanlıklar yeni eleman arıyor. Yeni işçi alacak bakanlıklar şöyle:

Milli Eğitim Bakanlığı
Tarım ve Orman Bakanlığı
Gölcük Belediyesi
Bu bakanlıklar, işgücü ihtiyaçlarını karşılamak için açık iş ilanları yayınladılar. Adaylar, açık pozisyonlar için aranan nitelikler ve koşulları merak ediyor.

BAŞVURU İÇİN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

En son iş ilanları, başvuru sahiplerinin en az ilkokul eğitimini tamamlamış olmalarını gerektirmektedir. Ayrıca belediyelerde veya bakanlıklarda çalışmak isteyen adaylarda aranan genel şartlar ise şöyle:

İşin yapılacağı il veya ilçede ikamet etmek
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
Herhangi bir kamusal haktan yoksun olmamak
Daha önce sabıka kaydı bulunmamak
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlikle ilgili herhangi bir yükümlülüğü bulunmamak
Son başvuru tarihinde 18 yaşında olmak ve başvuru tarihinde 50 yaşından büyük olmamak

BAŞVURULAR NE ZAMAN KABUL EDİLECEK?

Başvurular 27 Mart 2023 tarihinde başlamış olup, 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecektir. Belediye veya bakanlıklardaki açık iş ilanlarına başvurmak isteyen kişiler İŞ KUR üzerinden başvuru yapabilirler.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü Konukevi'nde Çamaşırhane Görevlisi olarak 1 kişilik geçici iş ilanı ilan etmiştir. Adaylar bu geçici pozisyona 00007408522 iş ilanı numarası ile İŞ KUR üzerinden başvuru yapabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler