1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan son dakika müjdesi geldi! En az ilkokul mezunlarından binlerce personel alınacak…
İŞKUR’dan son dakika müjdesi geldi! En az ilkokul mezunlarından binlerce personel alınacak…

İŞKUR’dan son dakika müjdesi geldi! En az ilkokul mezunlarından binlerce personel alınacak…

İŞKUR; personel alımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu sefer de beden işçisi olarak en az ilkokul mezunu vatandaşlardan personel alımı yapılacak. Başvuru yapan vatandaşlar arasından binlerce işsiz vatandaş iş imkanı elde edecek. Bu anlarda kolaylık ile başvuru yapmak için İŞKUR web sitesinden de işlemler gerçekleşecek.

A+A-

İŞKUR ilkokul mezunlarından binlerce personel alımlarına devam ediyor. Belirli şartların yanı sıra başvuru yapacak vatandaşların en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Birçok ilde yapılan ilanlara başvuru yapacak vatandaşların ilkokul mezunu ya da daha üst düzeylerde mezun olmaları gerekiyor. İŞKUR beden işçisi personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

İŞKUR beden işçisi personel alım şartları…

İŞKUR beden işçisi personel alımlarına İŞKUR üzerinden başvuru yapacak vatandaşlarda belirli şartlar isteniyor. İstenen bu şartlar;

  1. TC vatandaşı olarak yer almak
  2. 18 yaşını doldurmuş ya da daha üzerinde olmak
  3. En az ilkokul ya da dengi okullardan mezun olmak
  4. Çalışmalarına engel olacak zihinsel – ruhsal ya da bedensel herhangi bir sağlık probleminin yer almıyor olması
  5. Takım arkadaşları ile çalışmaya karşı uyumlu olmak
  6. Kişisel temizliğine dikkat ediyor olma şartları aranır.

İŞKUR beden işçisi personel alımları başvuru ekranı

Gelen haberlerin ardından İŞKUR beden işçisi olarak çalışma hayatına devam edecek vatandaşların başvuru yapabilmesi için ilk olarak istenen şartlara uygun olması gerekir. Bunun ardından başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların İŞKUR’da işsiz olarak kayıt olması gerekir. Eğer İŞKUR kayıtları yoksa en yakın İŞKUR birimlerine giderek ya da internet üzerinden kayıt yapmaları gerekir. Bunun ardından da başvuru şartlarının yer aldığı ilan kısmına girmek ve başvur butonuna tıklayarak gerekli adımları yerine getirmek gerekir.

İŞKUR kayıt nasıl olacak?

İstihdam etmek konusunda birçok yardımlarından dolayı binlerce vatandaş İŞKUR üzerinden kayıt yapıyor. İŞKUR platformu sayesinde binlerce yer alan iş ilanlarına anlık olarak erişebiliyor ve işsizlik sorunlarını ortadan kaldırabiliyor. İŞKUR kaydı yapabilmek için en az 14 yaşını tamamlamış olmak gerekir. Burada kayıt adımlarını tamamlayan vatandaşlar kurumların portal kısımlarına üye olabilir ya da şahsi olarak kurum ünite başvurularına kayıt olma haklarının sahibi olabiliyor. Bu anlarda vatandaşların başvuru sırasında verdikleri bilgilerin kesinlik ile doğru ve eksiksiz olması gerekir. Kayıtlar hem en yakın İŞKUR şubeleri üzerinden yapılabilecek olduğu gibi isteyenler resmi web sitesi üzerinden de yapabilecek. Kayıt sırasında vatandaşların; kişisel bilgiler – eğitim bilgileri – öz geçmişleri – meslek bilgileri ve iletişim bilgilerinin doğru girmesinin ardından kayıt süreçleri tamamlanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.