1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR'dan Son dakika duyurusu! 18-55 yaş arası bekçi alımı başladı: En az ilkokul mezunu bekçi alımı 2022!
İŞKUR'dan Son dakika duyurusu! 18-55 yaş arası bekçi alımı başladı: En az ilkokul mezunu bekçi alımı 2022!

İŞKUR'dan Son dakika duyurusu! 18-55 yaş arası bekçi alımı başladı: En az ilkokul mezunu bekçi alımı 2022!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni bir işe alım ilanı yayınladı. Mevcut bekçi iş ilanı güncellendi. Özel sektör istihdamına şu anda sadece 18-55 yaş arası adayların başvurabileceği söylendi. En azından ilkokul mezunları gardiyan alımına başladı. İddiaya göre en azından asgari ücret ödenecek. Bekçi alımı başvuru koşulları ve duyuruların detayları haberimizde. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır

A+A-

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni bir işe alım ilanı yayınladı. Mevcut bekçi iş ilanı güncellendi. Özel sektör istihdamına şu anda sadece 18-55 yaş arası adayların başvurabileceği söylendi. En azından ilkokul mezunları gardiyan alımına başladı. İddiaya göre en azından asgari ücret ödenecek. Bekçi alımı başvuru koşulları ve duyuruların detayları haberimizde.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

18-55 yaş grubu için mevcut düzenleyici kurum alımları günlük olarak yayınlanmaya devam ediyor. İllerde özel sektörden korucu alımı yapılacağı açıklandı. Genel başvuru koşulları İŞKUR aracılığıyla duyurulsa da özel başvuru koşulları da ilanda belirtilmiştir.

Minimum ücretle gardiyanlar için kaydolun

2022 yılı için asgari ücret 4.000 285 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin önümüzdeki günlerde en az 5 bin liraya çıkması bekleniyor. Bu nedenle İŞKUR'da yayınlanan ilanda Temmuz'dan sonra maaşın 5000 TL'ye ulaşabileceği belirtiliyor.

GENEL BEKÇİ ALIM ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden özel sektörler için yayımlanan bekçi alım ilanı için adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde belirtildi:

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.