1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjdeli haber! Günde sadece 3 saat çalışarak en az 1000 TL kazanabilirsiniz…
İŞKUR’dan müjdeli haber! Günde sadece 3 saat çalışarak en az 1000 TL kazanabilirsiniz…

İŞKUR’dan müjdeli haber! Günde sadece 3 saat çalışarak en az 1000 TL kazanabilirsiniz…

Korona virüs salgın süreçlerinde ekonomik anlamda zorluklar bir hayli ön planda yer almaya başladı. Bu kapsamda özellik ile de ev hanımları bir yandan hane ekonomisine bir yandan da ülke ekonomisine katkıda bulunmak için farklı iş imkanları aramaya devam ediyor.

A+A-

Bu süreçlerde İŞKUR evde paketleme iş imkanları ile binlerce vatandaşın yanında yer almak için farklı iş imkanları sunmaya devam ediyor. Evlerinde günde ortalama olarak üç dört saat arasında istihdam eden bir ev hanımı el beceri ve hızına göre aylık olarak ortalama bin TL ve üzeri gelir elde edebilir. Evde oturduğu yerden ek gelir elde etmek isteyen ev hanımları bu durumları nasıl bulacaklarını araştırmaya başladı. Sizler için evde ek iş veren firmalar ve İŞKUR evde paketleme imkanları hakkında merak edilen tüm detayları bir araya getirdik.

İŞKUR desteği ile evde paketleme yapmak için belirli adımları yerine getirmek yeterli olacak. Ardından günlük ortalama olarak 3 – 4 saat boyunca çalışan bir ev hanımı aylık olarak 1000 TL ve üzeri ek gelir elde edebilir. Adeta ev hanımları için biçilmiş kaftan denilecek kadar güzel bir iş olarak dikkatleri çekiyor.

Evde paketleme iş başvuruları nasıl yapılacak?

İŞKUR evde paketleme iş başvuruları yapmak isteyen vatandaşların ilk olarak adreslerine en yakın olan İŞKUR şubelerine giderek kayıt olmaları yeterli olacak. Bu kayıt adımlarından daha önce İŞKUR evde paketleme iş başvuru formlarını doldurmak gerekir. Başvuruların ardından eğitim sertifika belgeleri verilecek. Meslek danışmaları tarafından yapılan kayıtlar ile başvuru yapan vatandaşların bilgileri İŞKUR havuzuna alınır. Havuza uygun bir iş geldiği zaman vatandaşların bilgileri ile eşleştirilir ve kayıt sırasında verdikleri telefon numaralarına kısa mesaj gönderilir. SMS giden vatandaşlar işi kabul etmiş sayılır.

İŞKUR üzerinde ilanların yayınlanması ile vatandaşların ek iş formunu doldurması aylık olarak bin TL ve üzerinde gelir elde etmesine yardımcı olacak. Başvuru için uygun formu dolduran ev hanımları için eğitim sertifikaları ve belgeleri meslek danışmanları kapsamında verilecek. İş başvuru formları dolduranların sisteme kayıtlarının ardından havuzdan uygun meslek ile eşleştirilmelerinin ardından SMS ile bildirimler yapılacak. Onay veren bir vatandaş gün içerisinde ortalama olarak 3 – 4 saat çalışarak ay içerisinde bin TL ve üzerinde ek gelir elde edeceklerdir.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.