1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! Oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz! Başvuru ekranı ve personel alım şartları…
İŞKUR’dan müjde! Oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz! Başvuru ekranı ve personel alım şartları…

İŞKUR’dan müjde! Oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz! Başvuru ekranı ve personel alım şartları…

Yaşanan korona virüs salgın ile beraber yüzlerce iş yeri kepenk indirmek zorunda kalırken büyük bir kısmı da işçi çıkarmak zorunda kaldı. Mart ayından bu yana ülkemizde hakim olan ekonomik zorluklar karşısında yeni bir istihdam alanı oluşturmak için İŞKUR paketleme işçisi alımları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

A+A-

Başvuran herkes gerekli şartlar yerine getiriyorsa günde sadece 2 – 3 saat çalışarak aylık 1000 TL ve üzeri kazanabilecek. Paketleme işçi alımları sırasında gereken şartların neler olduğunu sizler için derledik.

İŞKUR paketleme işçi alım genel şartları

İŞKUR paketleme işçi başvuru kapsamında belirli şartları yerine getirmek gerekir. Bunun için;

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az 18 yaşını doldurmak
  3. Çalışma prensibine sahip
  4. El becerisi hızlı
  5. Adli sicil soruşturmasının temiz çıkması
  6. Erkeklerde askerlik durumlarının aradan çıkarılmış olma şartı aranır.

İŞKUR paketleme işçisi alım başvuruları

 İŞKUR paketleme işçisi alım başvuruları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Binlerce kişi için yeni istihdam alanına dahil olmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893 linkine tıklayarak sayfaya gidebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR paketleme işçisi alımları

  1. İstanbul’da özel ve daimi paketleme iş imkanları için vatandaşlar için 10 açık pozisyon imkanı sunuluyor. Son başvuru tarihi 06.12.2020 olmadan başvuru yapmak gerekir.
  2. İstanbul’da paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 2 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 6 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  3. Kayseri’de paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 7 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  4. İzmir’de paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 7 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  5. İstanbul’da paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 2 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 8 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  6. Gaziantep paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 5 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 8 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  7. Çanakkale ilinde paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 8 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  8. İstanbul’da paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 8 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 9 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  9. Ankara ilinde paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 2 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 9 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.
  10. Tekirdağ ilinde paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 özel ve daimi olarak açık pozisyon sunuyor. Son başvuru tarihinin 9 Aralık olduğuna dikkat ederek başvuru yapmak gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.