1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR'dan Müjde KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı yapacak İşte Başvuru Şartları Detayları!
İŞKUR'dan Müjde KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı yapacak İşte Başvuru Şartları Detayları!

İŞKUR'dan Müjde KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı yapacak İşte Başvuru Şartları Detayları!

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla 54 farklı ilde sınavsız ve KPSS şartsız en az lise mezunu önlisans ve lisans mezunları da dahil 560 kişilik büro memuru alımı yapıyor. Büro personeli ilanları haberimizin detayında yer almaktadır. Başvuru Şartları Neler? Nasıl Başvuru Yapılır?

A+A-

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla 54 farklı şehirde sınavsız ve KPSS şartsız en az lise mezunu olmak üzere; önlisans ve lisans mezunları da dahil 560 kişilik büro memuru alımı yapılıyor. Büro personeli ilanları haberimizin detayında yer almaktadır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Türkiye genelinde farklı illerde istihdam etmek üzere 560 kişilik büro memuru alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların en az ortaöğretim (lise) mezunu olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi kriterleri taşımaları gerekiyor. Lise mezunu adayların yanında önlisans ve lisans mezunlarının da müracaat yapabileceği ilanlar bulunur. Adaylar, haberimizin içerisinde yer alan ‘’Başvuru’’ linkine tıklayarak istedikleri ilana müracaat yapabilir ya da CV’lerini ilgili personele yollayabilir. Söz konusu istihdam özel sektör kurumlarına yapılacak olup, müracaat ile alakalı tüm merak edilenleri siz için açıklıyoruz. İşte ayrıntılar…

Başvuru Şartları Neler?

İŞKUR'dan müracaatları kabul gören büro personeli ilanına müracaat yapacak adayların aşağıda belirtilen koşulları taşımaları gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

Kurumların belirlemiş olduğu özel koşullara sahip olmak,

Sağlık probleminin olmaması,

En az lise mezunu olmak, (önlisans ve lisans mezunları için ilanlar da yer almaktadır)

Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, analitik düşünebilen, analiz ve raporlama yapabilen, iletişim yeteneği yüksek, araştırmacı ve yeniliklere açık, insan ilişkileri güçlü, sonuç odaklı

İlanların özel müracaat koşullarında yer alan yaş aralığında olmak,

Office programlarına hakim olmak,

Güler yüzlü olmak.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İŞKUR tarafından yayınlanan büro memuru alımı ilanlarına müracaat yapabilmek için, İŞKUR’un üye profiline e-Devlet üzerinden online olarak kayıt girerek yaptırmanız gerekiyor. Sonrasında müracaat yapabilmek için aşağıda belirtilen linke tıklayarak size uygun il ve ilçelerdeki ilanları görebilir ve müracaat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İlana başvurmak için tıklayınız

Büro Memuru Ne İş Yapar?

Büro memuru, ofis ve büro gibi ortamların günlük işleyişlerinin aksamadan devam etmesini sağlamakta olan kişidir. Ofis içi iletişim ve yazışma işlerinin çoğu kısmını üstelenen bu kişiler, hemde işletmenin dışa açılan yüzü olarak da görev yapabilirler.

Büro memuru iş ilanı yayınlayan firmalar, işe alacakları kişilerden; günlük yazışmaları yapmak, dökümler alıp dosyalamak, raporlama yapmak, dışarıdan gelen misafir ve müşterilerle temas kurmak, fotoğrafı kurum ve kuruluşlarla bağlantıyı oluşturmak gibi işleri yerine getirmelerini beklerler. Büro memuru iş ilanları veren firmaların kriterleri, çalışma alanlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Dış ticaret alanında faaliyette bulunan bir firma, işe alacağı büro personelinin dil bilmesini isteyebilirken; muhasebe ofisleri, kendileri için çalışacak kişilerden iş ile alakalı programları kullanabilmelerini bekleyebilmektedir. Büro memuru ilanları oluşturan firmalar, bütün adaylardan; aktif olarak bilgisayar kullanabilmelerini isterler. Ekip çalışmasına yatkın, düzgün bir diksiyona ve iş disiplinine sahip olan kişilerin, büro memurluğu yapma konusunda gerekli olan vasıfları taşıdıkları görülmektedir.

İŞKUR Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden faydalanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak ya da şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur.
Gerek web üzerinden gerekse Kurum personeli  kayıt yaptıracak olanların kendileri ile alakalı bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde bir hayli önemlidir. Bu sebeple, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.