1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! Hastanelere daimi temizlik personel alımları yapılacak… Başvurular başladı!
İŞKUR’dan müjde! Hastanelere daimi temizlik personel alımları yapılacak… Başvurular başladı!

İŞKUR’dan müjde! Hastanelere daimi temizlik personel alımları yapılacak… Başvurular başladı!

Yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar için İŞKUR aracılığı ile müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. 3 Nisan temizlik personel alımları sırasında KPSS şartı aranmadan en az ilkokul vatandaşlar arasından olacağı müjdesi geldi.

A+A-

Yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar için İŞKUR aracılığı ile müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. 3 Nisan temizlik personel alımları sırasında KPSS şartı aranmadan en az ilkokul vatandaşlar arasından olacağı müjdesi geldi.

İşsizlik oranlarının her geçen gün daha çok artış göstermeye başladığı bu süreçlerde İŞKUR müjdeli haberleri vermeye devam ediyor. Tabi ki başvuru yapacak vatandaşların belirli şartları da yerine getirmesi gerekiyor. Onlarca ilde alımları yapılacak ilanlar için detaylar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayına alındı. Bu illerde aranan şartları yerine getiren vatandaşlar anlık olarak başvuru yapabilecek ve istihdam fırsatlarını elde edecekler. Başvuru yapacak vatandaşların bu işlemleri sadece online bir şekilde yerine getirmesi gerekir. Yüz yüze ya da mail yolu ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Onlarca ilde yapılacak İŞKUR temizlik personel alımları için detaylar da belli oldu. Daimi temizlik personel alımları için vatandaşların belirli şartları da yerine getirmesi gerekiyor.

Alım yapılacak iller belli oldu…

İŞKUR daimi temizlik personel alımı hangi illerde yapılacağı belli oldu. Bu iller;

  1. Ankara
  2. İzmir
  3. Bursa
  4. Muğla
  5. Isparta
  6. İstanbul olarak açıklandı

Şartlar belli oldu…

İŞKUR daimi temizlik personel alımı için hangi şartların açıklandığı belli oldu. Bu şartlar;

  1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.
  2. 18 yaşını tamamlamak
  3. İŞKUR üzerinde işsiz bir şekilde kayıtlı olmak
  4. Kamu haklarında  mahrum edilmemek
  5. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  6. En az ilkokul mezunu olmak
  7. Vardiyalı çalışma şartlarına uygun olmak
  8. Çalışma hayatına engel olacak zihinsel, ruhsal ve bedensel engellerin yer almaması
  9. Emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almama şartları gerekir.

İŞKUR daimi temizlik personel alımı başvuruları

İŞKUR daimi temizlik personel alımı başvuruları yapmak için vatandaşların online bir şekilde başvuru yapması gerekir. İsteyenler buraya tıklayarak online bir şekilde adımları yerine getirebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.