1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! Günde 3 saat çalışana aylık 1.750 TL maaş verilecek! Evde paketleme işi ve tüm detaylar…
İŞKUR’dan müjde! Günde 3 saat çalışana aylık 1.750 TL maaş verilecek! Evde paketleme işi ve tüm detaylar…

İŞKUR’dan müjde! Günde 3 saat çalışana aylık 1.750 TL maaş verilecek! Evde paketleme işi ve tüm detaylar…

Günlük ortalama olarak 800 ve üzerinde paketleme işi yapmak için sadece iki saatlerini ayıran vatandaşlar 1750 TL üzerinde para kazanabilecekler. Sizler de kendiniz için uygun bir ek iş mi arıyorsunuz? O halde İŞKUR yayına aldığı işler arasında yer alan evde sabun paketleme detaylarına başvuru yapabilirsiniz.

A+A-

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınının ülkemizde de bu kadar yer etmesi birçok konuda ekonomik zorluklar çekilmesine neden oldu. Devletten gelen destekler de bu dönemlerde biraz rahatlamaları sunuyor.

Fakat daha fazla gelir sahibi olmak isteyen vatandaşlar evde oturdukları yerden kendileri için ek iş aramaya devam ediyor. Bu kapsamda iş ararken en gözde olanlardan bir tanesi evde paketleme işi ile binlerce vatandaş karşılaşarak iyi bir gelir elde ediyor. Evde yapılacak işler arasında onlarca farklı alternatifler dikkatleri çekiyor. Makale yazmadan boncuk işine kadar ön plana gelen işler vatandaşların günde sadece 3 saat çalışarak aylık 1750 TL ve daha fazla para kazanmasına yardımcı oluyor. Peki evde yapılan işlerde sistemler neye göre ilerler? Evde ek iş hakkında merak edilen tüm detaylar…

İŞKUR korona virüs süreçlerinde kimsenin hayır diyemeyeceği kadar güzel işler sunmaya devam ediyor. Günlük ortalama olarak 800 ve üzerinde paketleme işi yapmak için sadece iki saatlerini ayıran vatandaşlar 1750 TL üzerinde para kazanabilecekler. Sizler de kendiniz için uygun bir ek iş mi arıyorsunuz? O halde İŞKUR yayına aldığı işler arasında yer alan evde sabun paketleme detaylarına başvuru yapabilirsiniz.

Hangi ürünler ile paketleme yapabilirsiniz?

Paketleme işi son zamanlarda çok gözde işlerden bir tanesi olarak dikkatleri çekiyor. Gün içinde 2 ya da 3 saat kadar bir süre ayıran kişi ortalama olarak 800 ürün paketlemesi yapabilecek ve bu sayede 1500 – 1750 TL ya da üzerinde kazanç elde edecek. Özellik ile büyük şehirlerde yer alan firmalardan bu işler rahat bir şekilde bulunabilecek. Tane başına ortalama olarak 10 – 15 kuruş verilen iş ilanları sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli firma güvenilir bir firma bulmak olacaktır. Ödemeleri kesinlik ile yapacağına inanılan bir firma ile çalışmak gerekir. Ürün teslim sırasında paralar kesinlik ile alınmalıdır.

Her ne kadar sabun paketleme işi çok kolay gibi dursa bile pek de kolay olan bir iş değildir. Daha çok Ege bölgesinde ön planda olan bu iş evlerde de uygun bir firma bulunarak yapılabilir.

Evde makale yazarak ek gelir sahibi olun…

Son zamanların en gözde mesleklerinden bir tanesi olan makale yazarlığı ile internet sitelerinden yardım alabileceksiniz. Uzun makaleler hazırlayarak ek bir gelir elde edebileceksiniz. Bunun için aracı olan firmalar ile anlaşabileceğiniz gibi direk makale satın alacak internet sitelerine de erişebilirsiniz.

Evde boncuk paketleme işine ne dersiniz?

Evde boncuk paketleme özellik ile de kadınların vazgeçemedikleri işlerden bir tanesidir. Fakat bu işin el yeteneği istediğini bilmek de gerekir. Yılın her döneminde çok fazla talep gören bu iş için firmalar ile anlaşmak ve malzemeleri evlere göndermelerini istemek gerekir. Belirlenen sürede istenen kadar paketleme yapmak isteniyor.

Evde iplik temizleyerek ek gelir sağlayabilirsiniz

Her ne kadar kolay bir iş gibi duruyor olsa bile diğerlerine oran ile en zor olanıdır. Firmalar ile anlaşmak ve parçaları eve istemek gerekir. Bu parçalarda yer alan iplikleri titizlik ile temizlemek gerekir. Burada el hızı ve becerisi önemli olurken ödemeler parça başı olacaktır.

Evde nikah şekeri yaparak para kazanabileceksiniz.

Geçmişten bugüne kadar en ön planda yer alan mesleklerden bir tanesi evde nikah şekeri paketleyerek yapılan işlerdir. Bu konuda çok fazla ilan yer aldığı gibi kendiniz de firma bulabilirsiniz. Toplu bir şekilde eve verilen malzemeler ile yapılan nikah şekerleri ile ödemeler parça başına olacak.

Evde kına paketleme ile ek gelir sahibi olabilirsiniz

Ek gelir kazanmak isteyen vatandaşlar oturdukları yerden evde kına paketleme işi ile de güzel bir gelir sahibi olabilecekler. Düğünlerin yoğun olduğu yaz aylarında daha çok rağbet görüyor. Parça başı yapılan ödemeler için tüm malzemeler firmalar tarafından verilir. Belirli bir sürede vatandaşlardan istenen parça kadar kına paketlemeleri istenir. Bu kapsamda herkes oturdukları yerden iyi bir ek gelir elde etmenin sahibi olacaktır.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
48 Yorum