1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! Evde paketleme işçisi alımları başladı. Başvuru ekranı ve tarihleri belli oldu…
İŞKUR’dan müjde! Evde paketleme işçisi alımları başladı. Başvuru ekranı ve tarihleri belli oldu…

İŞKUR’dan müjde! Evde paketleme işçisi alımları başladı. Başvuru ekranı ve tarihleri belli oldu…

Tüm dünyayı bir anda etkisi altına alan korona virüs salgını mart ayından itibaren ülkemizde de zorlu günlerin yaşanmasına neden oluyor. Birçok iş yerinin kapanmasına neden olurken birçok iş yerinin de kısıtlamalara uğramak zorunda kalmasından dolayı vatandaşlar ekonomik zorluklar ile yüz yüze geldiler.

A+A-

Bu zorlu günlerde İŞKUR yine her zaman vatandaşların yanında yer alarak farklı illerde istihdam etmek üzere paketleme iş başvurusu ilanlarını yayına aldı. Peki bu kapsamda kimler başvuru yapabilecek ve başvuru yapan vatandaşlardan aranan şartlar nelerdir?

İŞKUR yumurta paketleme iş başvurusu yapacak vatandaşlar için ilan yayına alındı. Bu kapsamda vatandaşlar eğer istenen şartları yerine getirirse başvuru yaparak kendileri için sunulan en avantajlı işlerden bir tanesinde yer alacak.

Başvuru yapacak vatandaşlarda aranan şartlar nelerdir?

İşkur yumurta paketleme işçisi alımı sırasında başvuru yapacak olan vatandaşların belirli şartlara uyması gerekir. Aranan genel şartlar;

  1. TC vatandaşı olmak
  2. 18 yaşın doldurmak
  3. En az ilkokul mezunu olmak
  4. Erkek adaylarda askerliklerin yapılması, ertelenmesi ya da muaf olunması
  5. Görevlerini yerine getirmelerine engel olabilecek bedensel, zihinsel ya da ruhsal engellerin olmaması
  6. Denetlemeler sırasında adli sicil dosyalarının temiz olması
  7. Güvenlik soruşturma kapsamında olumlu sonuçlar çıkması

İŞKUR yumurta paketleme ilanı veren iller ve alım için aradıkları şartlar

  1. Gaziantep ilinde yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 2 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  2. Gaziantep ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 5 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  3. Sivas ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 6 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  4. Ankara ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 3 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  5. Kastamonu ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 3 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  6. İstanbul ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 2 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  7. Tekirdağ ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 1 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  8. İstanbul ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 1 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  9.  İstanbul ilinde yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 5 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  10.  Gaziantep ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 2 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  11.  Gaziantep ilinde yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 6 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  12.  İstanbul ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 5açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  13.  Bursa ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 1 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  14. Bursa ilinde yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 1 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  15.  Bursa ilinde özel ve daimi yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 1 açık pozisyonu ile vatandaşlardan şartlara uygun olanlar için personel alımları yapılacak.
  16. Bursa ilinde yumurta paketleme görevlisi olarak istihdam edecek vatandaşlara özel yayına alınan 3 açık pozisyonu aranan şartlara uygun olan vatandaşlar arasında işçi alımları yerine getirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.