1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! Evde paketleme başvuru formları başladı! Binlerce kişi için ek TL imkanlar için evde paketleme iş başvuruları 2021 başladı…
İŞKUR’dan müjde! Evde paketleme başvuru formları başladı! Binlerce kişi için ek TL imkanlar için evde paketleme iş başvuruları 2021 başladı…

İŞKUR’dan müjde! Evde paketleme başvuru formları başladı! Binlerce kişi için ek TL imkanlar için evde paketleme iş başvuruları 2021 başladı…

Ev hanımlarına müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Ev hanımlarına destek sunmak için bir yandan konut ekonomisi bir yandan da ülke ekonomisi kapsamında İŞKUR tarafından ambalajlama fırsatları gelmeye devam ediyor. Tüm kadınlara parasal anlamda destek veren İŞKUR ambalajlama imkanları sayesinde formu dolduran herkes yeni bir istihdam fırsatı elde edebilecek.

A+A-

Ev hanımlarına müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Ev hanımlarına destek sunmak için bir yandan konut ekonomisi bir yandan da ülke ekonomisi kapsamında İŞKUR tarafından ambalajlama fırsatları gelmeye devam ediyor. Tüm kadınlara parasal anlamda destek veren İŞKUR ambalajlama imkanları sayesinde formu dolduran herkes yeni bir istihdam fırsatı elde edebilecek. İnsanlar tarafından en merak edilen konulardan bir tanesi de kimler ne kadar ödeme alabilecek, kazançlar nasıl olacak ve başvurular nasıl olacak gibi birçok konu merak edilenler arasında yer alıyor.

İŞKUR evde paketleme iş başvuruları yapmak isteyenlerin İŞKUR üzerinde kayıtlarını yapması, eğitim sertifika belgeleri meslek danışmanı tarafından kayıtlar yapılacak. Kayıtların hemen ardından cep telefonu numaraları ile iletişim bilgilerinin tamamı sisteme eklenecek. Sistemde kayıtları yapılan kişilere uygun bir şekilde evde paketleme işi geldiği zaman verdiği cep telefonlarına İŞKUR aracılığı ile SMS gönderimleri yapılacak.

Ek gelir imkanları…

Paketleme işleri genel olarak insan gücü ile yapıldığı bilinir. Üretici kesimler gelen olarak yeterli işçi kapasitesi olmamasından ötürü evde iş imkanı olarak paketleme işi erilmeye devam ediyor. Bu şekilde yer alan kişiler için belirli miktarda ek gelir elde etmeleri dikkatleri çekiyor. İŞKUR tarafından yapılan yardımlara bakılacak olduğu zaman evde paketleme iş başvurusu yapmak isteyenlerin hangi adımları izlemeleri gerektiği belli oldu.

Evde paketleme işi ile tüm kadınlardan öğrencilere varana kadar birçok kesim;

  1. Cetvel seti hazırlama,
  2. Sabun,
  3. Tel toka,
  4. Takı tasarım,
  5. Tırnak kutulama,
  6. Gömlek yakası dikme,
  7. Peçete halkası yapma,
  8. Bitki çayı paketleme
  9. Küpe arkası takma
  10. Mandal montajı yapmak
  11. Kulak çubuğu ambalajı yapmak
  12. Nikah şekeri yapmak
  13. Kravat dikme gibi biri birinden farklı iş imkanları yer alır.

Evde paketleme iş başvurusu yapmak isteyen kişiler aranan şartları yerine getirdikleri zaman diledikleri an formu doldurup başvuru yapabilirler. Formu dolduran vatandaşların sistemde yer alan cep telefonları ile iletişim bilgileri kayıt altına alınacaktır. Ardından da sistem içerisinde giriş bilgilerini ekleyenler için sürekli oluşturulan havuzlarda uygun niteliklerde olan kadınlar ile eşleşmeler yapılır. SMS yöntemi ile anında yapılan eşleşmeler ardından haber verilir ve ev hanımları oturdukları yerden ek gelir elde edebilirler.

Günlük ortalama olarak 3 ila 4 saat çalışmaya devam eden kadınlar 1000 TL ve üzerinde ek gelir elde edebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.