1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR'dan müjde Evde çalışarak 4.000 TL Maaş Alabilirsiniz! Bu Fırsat Kaçmaz! İŞKUR Evde Paketleme İşi...
İŞKUR'dan müjde Evde çalışarak 4.000 TL Maaş Alabilirsiniz! Bu Fırsat Kaçmaz! İŞKUR Evde Paketleme İşi...

İŞKUR'dan müjde Evde çalışarak 4.000 TL Maaş Alabilirsiniz! Bu Fırsat Kaçmaz! İŞKUR Evde Paketleme İşi...

Evden para kazanmak artık mümkün. İŞKUR az önce bu gelişmenin ayrıntılarını duyurdu. Bu haber sonrası işsizler ordusu harekete geçti. Peki, İŞKUR evde paketle işi müracaat ayrıntıları neler?

A+A-

Evden para kazanmak artık mümkün. İŞKUR az önce bu gelişmenin ayrıntılarını duyurdu. Bu haber sonrası işsizler ordusu harekete geçti. Peki, İŞKUR evde paketle işi müracaat ayrıntıları neler?

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan illet virüs hayatımızı adeta kabusa çevirdi. Ama bizler bu virüs ile yaşamayı öğrendik. Hayatımızın her alanını illet virüse göre şekillendirmeye başladık. Buna işlerimizde dahil. Virüsün hayatımıza girmesinden sonra evde çalışma fırsatı esir aldık.

İşveren başta bu duruma karşı olsa da bu süreçte evden de çalışabileceğimizi görmüş oldular. Türkiye İşçi Bulma Kurumu İŞKUR’da bu durumun farkına vardı ve az önce haberi duyurdu. İŞKUR evden oturduğunuz yerden para kazanabileceğiniz işleri duyurdu.

İşte İŞKUR evde ambalajlama işi ayrıntıları…

Evde oturduğum yerden aile bütçesine katkı bulunmak istiyorum diyenlere İŞKUR’dan müjdeli haber geldi. Kurum serbest tempoda çalışarak en az 4.100 TL kazanabileceğiniz iş ilanlarını duyurdu. Başvuru yapana anında müdahale ediliyor.

İŞKUR güncel iş ilanları hergün güncelleniyor. Kurumun fotoğrafı web sitesinde yer alan ilanlarda evde ambalajlama işi başvuracak olanlar için ilk planda geliyor. İŞKUR ambalajlama işi ile yalnızca birkaç saatinizi ayırarak oturduğunuz yerden hem meslek öğrenip hem de para kazanabiliyorsunuz. Sizde ev ekonomisine katkı sağlamak istiyorsanız bu fırsat kaçmaz.

İŞKUR evde ambalajlama işine başvuranlar için poşetleme, toka yapma, nikah şekeri tasarlama, sabun ambalajlama gibi farklı işler verilmekte. Genellikle bayanlar başvursa da erkek adaylarda alınıyor.

İş ilanları devamlı yenilenmektedir. Başvurmak isteyenler haberimizin en altında yer alan müracaat linkine tıklayarak ve İŞKUR internet sitesine üzerinden kayıt formu doldurabilir ve evde iş ambalajlama işine başlayabilirsiniz.

Günde en fazla 4-5 saat çalışarak ayda ek gelir kazanabilirsiniz. İŞKUR evde ambalajlama işi için müracaat formunu doldurduktan sonra size geri dönüş sağlanacaktır.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.