1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! BİM şubelerine tam 3500 TL maaşla personel alınacak…
İŞKUR’dan müjde! BİM şubelerine tam 3500 TL maaşla personel alınacak…

İŞKUR’dan müjde! BİM şubelerine tam 3500 TL maaşla personel alınacak…

BİM marketler, ülke genelinde 81 ilde onlarca farklı şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor. Onlarca şubede istihdam etme için yüzlerce personel alınacak olduğunun duyurusunu yaptı. BİM; 2020 yılının sonları gelirken yüzlerce personel alımına devam edecek.

A+A-

Link üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar anlık olarak başvuru formuna erişebilecekle. İŞKUR sistemi üzerinden bilgileri girerek başvuru yapmak da mümkün olacak. Perakende mağazalar arasında ülkenin en büyük zincirlerine sahip olarak bilinen BİM; kendi resmi internet sayfası üzerinden personel alımları ile ilgili duyurularını da yayına aldı.

BİM personel alımları hakkında duyurular peş peşe gelmeye hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Farklı şehirler içerisinde yapılacak olan personel alımları için personel alımları da internet üzerinden devam edecek. BİM şubeleri üzerinden de başvurular yapılabilecek. İnternet sitesi üzerinden üyelik oluşturan vatandaşlar kendileri için öz geçmişlerini doldurarak sadece başvur demek yeterli olacak. İsteyenler BİM şubelerine giderek de CV doldurabilir ve bu şekilde başvuru adımlarını tamamlayabilir.

Alım yapılacak şehirler ve pozisyonlar belli oldu…

İŞKUR BİM personel alımları için şehirleri ve pozisyonları açıkladı. Alım yapılacak olan detaylar;

  1. Bolu’da kasiyer olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 1 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  2. Kütahya’da reyon görevlisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 2 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  3. Muğla’da gıda perakende satış elemanı olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 5 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  4. Konya’da genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 3 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  5. Erzurum’da temizlik görevlisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 1 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  6. Bursa’da genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi2 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  7. Niğde’de gıda perakende satış elemanı olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 1 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  8. Van’da muhasebeci olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 1 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  9. Tunceli’de genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 1 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  10. Eskişehir’de satış danışman ve uzmanı olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 4 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  11. İstanbul’da genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 2 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  12. İstanbul’da genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 1 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  13. İstanbul’da genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 5 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  14. İstanbul’da genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 4 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  15. İstanbul’da genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 6 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  16. Gaziantep’te şoför ve yük taşıma görevlisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 4 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  17. Gaziantep’te genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 5 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  18. Gaziantep’te forklift operatörü olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 2 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  19. Gaziantep’te şoför ve yük taşıma görevlisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 5 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  20. Balıkesir’de tır ve çekici şoförü görevlisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 1 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.
  21. Denizli’de genel beden işçisi olarak BİM birleşik mağazalar anonim şirketi şubelerinde istihdam etmek üzere özel ve daimi 2 açık pozisyon ile personel alımları devam edecek.

İŞKUR alım yapılacak ilanları yayınladı…

  1. Tır-Çekici Şoförü
  2. Forklift Operatörü
  3. Perakende Satış Elemanı (Gıda)
  4. Muhasebeci
  5. Reyon Görevlisi
  6. Beden İşçisi (Genel)
  7. Kasiyer
  8. Şoför-Yük Taşıma alımları yapılacak.

Başvuru için aranan şarlar nedir?

BİM personel alım başvuru yapacak vatandaşları ilk olarak genel şartları yerine getirmesi gerekir. Bu genel şartlar;

  1. Etkili hizmet sunma yeteneği olan
  2. Temizlik ve hijyen kurallarına uygun olan ve titiz
  3. Esnek çalışmak için saatlerde sorun yaşamayan ve yoğun çalışma temposuna ayak uyduran
  4. Dinamik, iletişim yetenekleri güçlü ve ikna kabiliyetleri olan
  5. Takım ruhlarına sahip olanlar
  6. Motivasyonlarına yüksek ola vatandaşlar
  7. Tercihe göre sigara içmeyen
  8. Daha önce perakende satış alanlarında deneyimli olan
  9. Müşteri memnuniyetine önem veren, güler yüzlü ve içten insanlar aranıyor.

BİM personel alım başvuruları nasıl yapılacak?

BİM personel alım başvuruları için vatandaşlar İŞKUR üzerindeki link üzerinden başvuruları yapabilecektir. İsteyenler en yakın BİM şubelerine giderek CV doldurarak başvuru adımlarını yerine getirebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.