1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde: 63 bin kişiye yeni istihdam fırsatı! Temmuz iş ilanları…
İŞKUR’dan müjde: 63 bin kişiye yeni istihdam fırsatı! Temmuz iş ilanları…

İŞKUR’dan müjde: 63 bin kişiye yeni istihdam fırsatı! Temmuz iş ilanları…

İŞKUR yaşanan bu zorlu günler içerisinde vatandaşlar için müjdeli haberleri vermeye başladı. Bu sefer de 63 binin üzerinde vatandaş için yeni istihdam fırsatı geliyor. Temmuz ayının ortalarına geldiğimiz bu anlarda iş sorunları ile yüz yüze kalan binlerce vatandaşın yüzleri gülecek. İnternet sayfası üzerinden anlık olarak başvurular yapılabilecek olduğu gibi bir yandan da İŞKUR şubelerine giderek

A+A-

İŞKUR yaşanan bu zorlu günler içerisinde vatandaşlar için müjdeli haberleri vermeye başladı. Bu sefer de 63 binin üzerinde vatandaş için yeni istihdam fırsatı geliyor. Temmuz ayının ortalarına geldiğimiz bu anlarda iş sorunları ile yüz yüze kalan binlerce vatandaşın yüzleri gülecek. İnternet sayfası üzerinden anlık olarak başvurular yapılabilecek olduğu gibi bir yandan da İŞKUR şubelerine giderek anlık olarak başvurular yapılabilecek. Hem kamu hem de özel sektör için alımlar yapılacak.

Bu güne kadar İŞKUR aracılığı ile 524 binin üzerinde vatandaş istihdam fırsatı elde etti. Temmuz ayının ortalarına geldiğimiz bu günlerde bu sefer de 63 bin personelin hem özel hem de kamu için alınacağına dair açıklamalar geldi.

Açık iş ilanları…

İşkur işverenler ile iş arayan vatandaşların hız kesmeden bir araya gelmesine yardımcı oluyor. 1 Temmuz itibari ile kısıtlamaların kaldırılması ardından özel sektörde personel alımlar için kolları sıvadı. Bu anlarda açık iş ilanları temmuz ayı itibari ile tam 63 bine kadar ulaştı. Başvurular hala devam ediyor.

İşkur üzerinde iş arayanlar ile iş verenlerin buluştuğu ortak bir alan olarak dikkatleri çekiyor. Anlık olarak vatandaşlar bu iş ilanları arasından kendilerine en uygun olanlara başvurularını yapabiliyorlar. İlla şubelere girmek zorunda kalmadan herkes aranan genel ve özel şartları yerine getiriyorsa online olarak başvurularını yapabilecekler. Güncel iş ilanlarına erişim sağlamak isteyen vatandaşlar online olarak sisteme giriş yapabilir ve arama platformu üzerinden kendileri için en uygun olan kriterleri doldurarak başvuru adımlarını yerine getirebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.