1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR'dan İş Arayanlara Müjde: Yeni İş İlanları Açıldı 5 Bin TL'ye Çalışacak işçi aranıyor!
İŞKUR'dan İş Arayanlara Müjde: Yeni İş İlanları Açıldı 5 Bin TL'ye Çalışacak işçi aranıyor!

İŞKUR'dan İş Arayanlara Müjde: Yeni İş İlanları Açıldı 5 Bin TL'ye Çalışacak işçi aranıyor!

İŞKUR'dan iş arayanlara müjdeli haber geldi. Bu fırsat yüzleri güldürdü! İŞKUR İş Arayan Vatandaşları Sevindirdi: Onlarca Yeni İş İlanı Açıldı Ama 5 Bin TL'ye Çalışacak Kişi Bulamıyorlar!

A+A-

İŞKUR'dan iş arayanlara müjdeli haber geldi. Bu fırsat yüzleri güldürdü! İŞKUR İş Arayan Vatandaşları Sevindirdi: Onlarca Yeni İş İlanı Açıldı Ama 5 Bin TL'ye Çalışacak Kişi Bulamıyorlar!

Yeni tip corona virüs, bütün dünya ile beraber ne yazık ki ülkemizi de bir hayli kötü etkiledi. 2 senelik bu salgın sürecinde pek çok iş yeri kapandı, binlerce vatandaşımız işten çıkarıldı ve işsiz kaldı. Geçim derdine düşen yurttaşlar, bir ümit ile yola çıkarak yeni iş arayışlarına başladı. Bu dönemde pek çok kuruma iş müracaatsu için müracaat gerçekleştirilirken en çok tercih edilen kurumlardan bir tanesi de İŞKUR oldu. Önünde uzun iş kuyrukları kuran yurttaşlar, bir umut iş bulma fikriyle İŞKUR binalarının önünde uzun sıralar oluşturuyor. Ümit dolu bekleyiş sürerken, İŞKUR güzel haberi verdi ve bekleyenlerini sevindirdi. Birbirinden farklı iş ilanlarını yayımlayan İŞKUR, yeni alımların olacağını duyurdu. Eğer siz de yeni bir işe girmek için bekleyenlerdenseniz bu ilanlar tam da size göre. İşte, İŞKUR'un sunmuş olduğu birbirinden farklı iş ilanları!

İŞKUR'dan Sevindiren İlanlar!

Türkiye'nin farklı bölgelerinden iş ilanları sunan ve iş arayışında olan yurttaşların ümit kapısı olan İŞKUR, geride bıraktığımız saatlerde yapmış olduğu iş ilanı paylaşımları ile bekleyenleri sevindirdi. İŞKUR'un fotoğrafı web sitesinden yapılan bu ilanlar herkesi mutlu etti. Peki bu iş ilanlarına nasıl ulaşabiliriz?

İş ilanları İŞKUR'un fotoğrafı web sitesinde yapılan bir paylaşım ile duyuruldu. Size en ideal iş pozisyonunu bulabilmek için dolduracağınız birkaç basit seçenekle istediğiniz işe kavuşabilirsiniz. Doldurmanız gerekli olan boşluklar; aranan iş pozisyonu, çalışma yeri, ülke, il, ilçe, ilan no, ilan tarihi, meslek, öğrenim durumu, iş yeri türü ve var ise engelli durumu. Bu boşlukları kendi meslek alanınıza ve yaşamakta olduğunuz bölgeye göre doldurduğunuzda sizin için en ideal olan iş ilanları karşınıza çıkacaktır. 

İş Aranan Meslek Alanları

İŞKUR, şu sıralar birbirinden farklı meslek alanlarında çalışacak personeller aramakta. Kendi fotoğrafı web sitesinde aradığı meslek grup çalışanlarına dair bir liste yayımlayan İŞKUR'un listelediği mesleklerin bazıları ise şu biçimde; 

  1. Ağaç biçme makinesi operatörü
  2. Acil tıl teknisyesi
  3. Ağaç palet imalatçısı
  4. Web tasarımı ve kodlama teknikeri
  5. Ahşap iskeletçi
  6. Ahşap mobilya imalatçısı
  7. Alçı sıva uygulayıcısı
  8. Alüminyum doğramacı
  9. Ambalajcı
  10. Depo görevlisi
  11. Anketör
  12. Asansör görevlisi
  13. Aşçı
  14. Bahçıvan
  15. Baskı operatörü
  16. Bayan kuaförü
  17. Beden işçisi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.