1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan Ev Hanımlarına, Emekli ve İşsizlere İnanılmaz EK İş Fırsatı! Evden Çıkmadan Çalışabilirsiniz…
İŞKUR’dan Ev Hanımlarına, Emekli ve İşsizlere İnanılmaz EK İş Fırsatı! Evden Çıkmadan Çalışabilirsiniz…

İŞKUR’dan Ev Hanımlarına, Emekli ve İşsizlere İnanılmaz EK İş Fırsatı! Evden Çıkmadan Çalışabilirsiniz…

Yaşanan korona virüs süreçlerinden dolayı son zamanların en gözde işlerinden bir tanesi olarak yer alan evde paketleme işi özellik ile de ev hanımlarının vazgeçilmezi oluyor. Evde kalarak ek gelir elde etmek birçok kadının istekleri arasındadır. Artık İŞKUR desteği ile beraber evde paketleme yapmak için başvuru yapmak yeterli olacak.

A+A-

Yaşanan korona virüs süreçlerinden dolayı son zamanların en gözde işlerinden bir tanesi olarak yer alan evde paketleme işi özellik ile de ev hanımlarının vazgeçilmezi oluyor. Evde kalarak ek gelir elde etmek birçok kadının istekleri arasındadır. Artık İŞKUR desteği ile beraber evde paketleme yapmak için başvuru yapmak yeterli olacak.

Ev kadınlarının da çalışma hayatında yer alması için İŞKUR tarafından destekleme ile beraber evde paketleme işlerinin nasıl yapılacak olduğu büyük bir merak ile bekleniyor. Peki başvurular nasıl ve nerelere yapılır? İşte; İŞKUR evde paketleme işi ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Korona virüs süreçlerinden dolayı milyonlarca vatandaş evlerinden çıkmak istemedikleri için daha çok evde oturdukları yerden bir ek gelir elde etme arayışlarına başladı. Tabi ki evde ek iş için nerelere başvurular yapılır gibi sorular da bu zamanlarda bir hayli değer kazandı. Ev kadınlarını yakından desteklemek ve onlara maddi anlamda katkı sağlamak adına da İŞKUR evde paketleme iş ilanları ile yer alıyor. İŞKUR tarafından desteklenen birçok firma şu an projede yer almak isteyen kadınlar için fırsatları sunuyor. Ev ve ülke ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlamak adına da birçok fırsatlar verilmeye devam ediyor. Ev kadınlarının evde paketleme işi çalışma hayatına katılmak için hak kazanabilmesi için de belirli adımları yerine getirmesi gerekir.

İŞKUR evde paketleme ilanı veren firmalar

Evde paketleme ilanı veren firmalar İŞKUR aracılığı ile birçok kadına ulaşmayı başarıyor. İŞKUR ile görüşme sırasında aradıkları tüm detaylara erişim haklarını elde edeceklerdir. İŞKUR aranarak ya da direk kurumlara gidilerek gerekli olan bilgiler öğrenilebilir. Bunların yanı sıra sistem üzerinde işsiz olarak kayıtlı olan vatandaşlara evde ek iş ya da evde paketleme ilanları geldiği zaman da sistem otomatik olarak kısa SMS göndererek bilgilendirme yapacaktır. Telefonlara gelen kısa mesaj ile işleri kabul eden vatandaşlar para kazanma adımlarına istedikleri an geçiş yapacaklardır. O yüzden kayıtlar kesin olmalıdır.

İŞKUR evde paketleme nasıl yapılır ve nereye yapılır?

En çok kadınların ilgileri arasında yer alan evde paketleme işleri bu sefer de İŞKUR üzerinden yayına alınmaya başlıyor. Tüm vatandaşlar tarafından başvurular nereye ve nasıl olacak diye merak edilirken arayışlar da son sürat devam ediyor. İŞKUR şubesine direk giderek şahsi bir şekilde kayıtların yapılması gerekir. Evde paketleme iş ilanları için gerekli olan başvuru formlarının doldurularak teslim edilme şartı aranır.

Formların doldurulmasının da ardından İŞKUR evde paketleme işi veren firmalar için eğitim sertifikalarını alması ve meslek danışmanları aracılığı ile kayıt adımlarını tamamlamaları gerekir. Bu süreçlerin de ardından cep telefonlarına gelen kısa bilgilendirme mesajı için telefon numarası ve iletişim bilgilerinin sisteme kaydı için doğru ve eksiksiz verilmesi gerekir. İŞKUR aracılığı bir SMS gelecek ve gelen SMS doğrulama kodu ile işleri kabul eden kadınlar anında para kazanmak için harekete geçeceklerdir. Tek dikkat edilmesi gereken bu nokta aslında İŞKUR üzerinde hangi alanda yer alınmak istediğine dair kayıt adımlarını oluşturmaktır.

İŞKUR birimlerine giden kadınların şube içerisinde yer alan iş ve meslek danışmalarından yardım alarak kayıtlarını yapmaları da yeterli bir adım olacaktır.

Evde paketleme işi ile aylık ne kadar kazanılacak?

Ev hanımları tarafından merak edilen konulardan bir tanesi de İŞKUR evde paketleme iş ile ne kadar kazanılacak olduğudur. Aslında bu durum daha çok kişilerin becerilerine ve hızlarına göre değişiklik gösterecektir. Bir kadın ne kadar başarılı ve hızlı olursa ay sonunda kazanacak olduğu ücret de ona göre değişiklik gösterecektir. Günlük dört saat kadar kısa bir süre çalışan kadınlar ay sonunda ellerine bin TL üzerinde ücret geçecek olduğunu da görecektir.

Evde paketleme işi hangi alanlarda verilir

Evde paketleme işinin hangi alanlarda verildiği de bir hayli önemlidir. İŞKUR tarafından sunulan evde paketleme işi için;

  1.  cetvel seti hazırlama,
  2. sabun,
  3. tel toka,
  4. takı tasarım,
  5. tırnak kutulama,
  6. gömlek yakası dikme,
  7. peçete halkası
  8. kına paketleme
  9. kravat dikme gibi akla gelen birçok alanda iş fırsatları da sunulur.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum