1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR'dan büyük müjde! Evde ek iş yaparak oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz...
İŞKUR'dan büyük müjde! Evde ek iş yaparak oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz...

İŞKUR'dan büyük müjde! Evde ek iş yaparak oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz...

İşsiz olan birçok ev kadını için İşkur evden paketleme işleri geliyor. Evlerinde boş kalan ve evden iş yaparak para kazanmak isteyenlere müjdeli haber geldi. İşkur aracılığıyla sizlerde bu işlere başvurabilir ve binlerce lira para kazanabilirsiniz. Peki İşkur evden paketleme ücretleri neler? İşkur evden paketleme işi başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar...

A+A-

Ev hanımlarının ev üzerinden iş yapmasını destekleyen İşkur bu sayede ev kadınlarına sertifika ve ücret verecek. Peki detaylar neler? Eğitim sertifika bilgileri ile birlikte ev kadınlarının iş grubu meslek danışmanı olarak kayıt altına alınacak. İşkur üzerinden cep telefonu ve iletişim bilgileri sisteme kayıt edilerek kadınlarının evden iş yapma dönemi de resmen başlamış olacak.

İşkur evden paketleme işleri

Ev kadınları artık İşkur üzerinden yapılacak ilanlar ile birlikte para kazanabilecek. İnternet üzerinde yer alan paketleme işleri artık İşkur üzerinden başlayacak. Bu kapsamda nikah şekeri, sabun paketleme, tel toka, kulak çubuğu, poşet katlama ve poşet paketleme ile işlerini ev kadınları evlerinden yaparak para kazanacak.

Ev kadınları bu iş kapsamında bölgelerine bulunan İşkur şubelerine giderek "İşkur evde ek iş başvuru" formunu doldurması gerekmektedir. İş başvurusunu tamamlayan ev kadınlarının iletişim bilgileri İşkur sistemine kayıt edilecek ve uygun bulunanlar artık evden iş yapma işine başlayabilecekler.

İşkur desteği ile gerçekleşen bu programda evde boş kalan kadınları iş hayatına kazandırma dönemi hazırlandı. Ev hanımları artık İşkur programı altında evden paketleme işlerini yapabilecekler. İnternet üzerinde yer alan ve gerçek olmayan bilgiler sonrasında bu işi kendi sistemlerine alan İşkur, bu kapsamda iş verenlerle görüşme gerçekleştirerek ev kadınlarının yaptıkları iş başına para kazanmalarını sağlayacak.

Daha çok el yatkınlığı ve el çabukluğu gibi yeteneklere sahip olması gereken kadınlar evde dört  saat bu işleri yaparak aylık bin TL ve üzerinde ücretlere sahip olacak. Birçok kadının bu iş başvuru formlarını doldurması sonrası şirketler ile iletişime geçerek uygun görülenler işe direk başlayacak.

Ev kadınlarını meslek hayatına sokmak isteyen İşkur bu programa ciddi bir bütçe ayırarak evden ek gelir elde etmelerini sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.