1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İŞKUR’a Deneyimli, Deneyimsiz 12 bin 24 Personel Alımı Yapılacak!
İŞKUR’a Deneyimli, Deneyimsiz 12 bin 24 Personel Alımı Yapılacak!

İŞKUR’a Deneyimli, Deneyimsiz 12 bin 24 Personel Alımı Yapılacak!

İŞKUR’da personel alımları devam ediyor. Birçok farklı alanda yapılan iş ilanlarında 12 bin 24 adet personel alınacak. En az ilköğretim mezunu olan kişilerin alınacağı bildirilirken adaylarda aranan birtakım şartlar da belirtildi.

A+A-

Korona virüs salgını ardından yaşanan pandemi birçok kişinin de işsiz kalmasına neden olmuştu. Bu kapsamda yapılan yardımlar her ne kadar vatandaşların nefes almalarını sağlasa da birçok vatandaş bu süreç içerisinde yeni iş ilanlarına odaklandı. Bu kapsamda İŞKUR’da personel alımları devam ediyor. Birçok farklı alanda yapılan iş ilanlarında 12 bin 24 adet personel alınacak.

İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacak haberi ardından birçok vatandaş hangi meslek gruplarında ilanların yer aldığı ve ne kadar personel alımı olacak gibi konuları merak etmeye başladılar. Bu kapsamda İŞKUR 12 bin 24 personel alımı sağlayacak. En az ilköğretim mezunu olan kişilerin alınacağı bildirilirken adaylarda aranan birtakım şartlar da belirtildi.

Bu şartları sağlayan adaylar arasında yapılacak olan seçimle birlikte tam 12 bin 24 personel alımı gerçekleştirilecek. Bu personeller arasında memur adayları da yer alıyor. Bu kapsamda memur alımı ilanlarında ve personel alımı ilanlarında gerekli olan şartlar ile birlikte başvuruların yapılacağı tarih de bildirildi.

İŞKUR Yeni Personel Alımı!

İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu ve özel sektör için personel alımları için adaylara son dakika başvuru bildirisi yapıldı. İŞKUR yeni personel alımı için birçok aday İŞKUR’un internet sitesi üzerinden hangi sektörlerde ne kadar personel alım yapılacağına dair detayları incelemeye başladı. Bunun üzerine başvuru yapmak isteyen vatandaşların en yakın zamanda İŞKUR il ve ilçe merkezlerine başvurularını iletmeleri gerektiğini de belirtti.

İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden vatandaşlar hangi iş grubundan ne kadar personel alımı yapılacağını detaylı bir şekilde görebilmektedirler. Bu noktada İŞKUR en fazla personel alımı ilanı olan meslek grubunun Beden işçileri, temizlik işçileri ve satış danışmanları olduğunu belirtti.

Vatandaşlar İŞKUR personel alımı başvurusu için kendilerine en yakın olan İŞKUR il ve ilçe merkezlerine giderek başvurularını iletebilmektedirler. Bunun en kısa süre içerisinde yapılması gerektiği de yine belirtilenler arasında yer alıyor. Böylelikle de başvurularını gerçekleştiren adaylar arasından seçimler yapılarak İŞKUR bünyesinde 12 bin 24 personel alımı gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.