1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR'A 18-50 yaş arası Yüz binlerce paketleme işçisi alınacak! En az 4.500 TL maaş verilecek! Kadın erkek paketleme işçisi alımı 2022
İŞKUR'A 18-50 yaş arası Yüz binlerce paketleme işçisi alınacak! En az 4.500 TL maaş verilecek! Kadın erkek paketleme işçisi alımı 2022

İŞKUR'A 18-50 yaş arası Yüz binlerce paketleme işçisi alınacak! En az 4.500 TL maaş verilecek! Kadın erkek paketleme işçisi alımı 2022

İŞKUR, tüm farklı sektörler için yeni işe alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu durumda yeni personel alım ilanlarının İŞKUR açık pozisyonları üzerinden yapıldığı görülmektedir. Yaşları 18-50 arasında değişen binlerce paketleyicinin işe alınacağı açıklandı. Alışveriş yapılırken asgari 4.500 TL ücret ödendiği belirtilirken, alışverişlerin tecrübeli bay ve bayanlar tarafından yapılacağı...

A+A-

İŞKUR, tüm farklı sektörler için yeni işe alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu durumda yeni personel alım ilanlarının İŞKUR açık pozisyonları üzerinden yapıldığı görülmektedir. Yaşları 18-50 arasında değişen binlerce paketleyicinin işe alınacağı açıklandı. Alışveriş yapılırken asgari 4.500 TL ücret ödendiği belirtilirken, alışverişlerin tecrübeli bay ve bayanlar tarafından yapılacağı açıklandı. İŞKUR'un güncel paketleme işleri Bültenimizde yayınlanmaktadır.

Çeşitli ürünleri paketleyerek para kazanmak isteyenlere bugün İŞKUR'dan müjdeli haber. İŞKUR, 18-50 yaş arası birçok kişiyi paketçi olarak işe alacağını açıkladı. Satın almanın genel ve özel koşullarının bulunduğu belirtilirken, satın almanın özellikle fabrika bünyesinde gerçekleşeceği de vurgulandı.

En az 4.500 TL verilecek

Paketleyici olarak çalışanlar için şirket ortalama en az 4.500 TL ödeyecek, ayrıca ücretlerden ayrı olarak servis ve yemek desteği verilecek.

belirtildi. İŞKUR üzerinden her geçen gün güncellenen paketleme işçisi alımlarına ilişkin başvuru şartları şu şeklide açıklandı:

PAKETLEME İŞÇİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Başvuru şartları ilanlara göre değişkenlik göstermekte olup, adayların en az şu şartları taşıması gerekmektedir:

En az 18 yaşını tamamlamış olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığının bulunmaması

Vardiyalı çalışmaya uygun olabilmek

Adli sicil kaydının temiz olması

Güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi

Belirtilen başvuru şartları ilanlara göre değişkenlik gösterebiliyor. Bazı ilanlarda adaylardan deneyim şartı isteyebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.