1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR vasıflı vasıfsız eleman alacak! devam ediyor! Evden çalışarak aylık 2 bin lira kazanabilirsiniz…
İŞKUR vasıflı vasıfsız eleman alacak! devam ediyor! Evden çalışarak  aylık 2 bin lira kazanabilirsiniz…

İŞKUR vasıflı vasıfsız eleman alacak! devam ediyor! Evden çalışarak aylık 2 bin lira kazanabilirsiniz…

İŞKUR üzerinden kayıt yaptıran pek çok kişi İŞKUR vasıflı vasıfsız eleman alımları ile evlerinde oturdukları yerden kazanç sağlayabiliyorlar. Evde yalnızca günlük olarak 1,5 saat çalışan kişiler aylık olarak 2 bin lira kazanma imkanı bulabilecekler.

A+A-

İŞKUR üzerinden kayıt yaptıran pek çok kişi İŞKUR vasıflı vasıfsız eleman alımları ile evlerinde oturdukları yerden kazanç sağlayabiliyorlar. Evde yalnızca günlük olarak 1,5 saat çalışan kişiler aylık olarak 2 bin lira kazanma imkanı bulabilecekler.

Özellikle de aile bütçelerine katkı sağlamak isteyen kişiler bu iş sayesinde evlerinde oturdukları yerden kazanç elde edebilecekler. Bu alımlara başvurularını yapmak isteyen vatandaşlar İŞKUR üzerinden başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Evde paketleme işi yaparak evlerinde oturdukları yerden kazanç sağlamak isteyen kişiler özellikle de pandemi sürecinde son derecede iyi ek gelirler elde edebilmektedirler. İşte İŞKUR evde paketleme işi ve merak edilen tüm ayrıntılar…

Evde oturdukları yerden paketleme işi yaparak günde yalnızca 1,5 saat çalışıp aylık 2 bin lira kazanmak isteyen kişiler İŞKUR vasıflı vasıfsız eleman alımları için başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Özellikle de pandeminin getirdiği ekonomik olumsuzluklar ardından aile bütçelerine katkı sağlamak isteyen kişiler bu ilanlara İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Böylelikle de evde paketleme işi yaparak oturdukları yerden aylık 2 bin lira kazanarak aile bütçelerine katkı sağlayabilmektedirler. Evde oturdukları yerden günde yalnızca 1,5-2 saat arası çalışarak ayda 2 bin kazanmak isteyen vatandaşlar hemen İŞUR resmi internet sitesine girerek bu alanda başvurularını gerçekleştirebilmekte ve gerekli bütün detayları öğrenebilmektedirler. İşte İŞKUR tarafından sunulan evde paketleme işi ve merak edilen diğer ayrıntılar…

İŞKUR evde paketleme işi başvuru ve tüm detaylar…

Evlerinde paketleme işi yaparak ek gelir elde etmek isteyen kişiler İŞKUR evde paketleme işi için başvuru yapabilmektedirler. Bunun için de adreslerine en yakın olan İŞKUR şubesine giderek bu iş için başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Bunun için kayıt yaptırma öncesinde evde ek iş başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Bu form meslek danışanı tarafından kaydedilmekte ve paketleme işi için İŞKUR’dan bir mesaj gelecektir. Bu iş için başvurularını gerekleştiren kişiler evlerine ek iş alarak günde yalnızca birkaç saat çalışma ile bin lira üzerinde ek gelir elde edebilmektedirler.

İŞKUR iş ilanları

Özellikle de pandemi süreci sonrasında işsizliğin artması ardından İŞKUR tarafından paylaşılan ilanlar pek çok vatandaşa umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR iş ilanları ile pek çok vatandaş istihdam etme imkanı buluyor. İ

ŞKUR tarafından yayınlanan güncel iş ilanlarına bakıldığında pek çok ilan yer alıyor. Bu ilanları görmek isteyen vatandaşlar İŞKUR resmi internet sitesine girdikleri zaman bu ilanlara oldukça kolay bir şekilde ulaşabiliyorlar. İŞKUR sitesine giren kişiler meslek kısmına geldikleri zaman aradıkları meslek gruplarını seçerek güncel iş ilanlarını son derecede kolay bir şekilde görebiliyorlar.

İŞKUR başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara başvuru yaparak istihdam etmek isteyen pek çok vatandaş İŞKUR başvuru şartları nelerdir sorusunu da merak etmektedirler. Bu ilanlara başvuru yapmak adına sağlanması gereken genel şartlar şu şekildedir:

  • T.C vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından faydalanıyor olabilmek,
  • Görevi sürdürmek adına bir engelin bulunmaması,
  • Devlet güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenmiş olan bir suçun bulunmaması.

İŞKUR kayıt nasıl yapılır?

Pek çok güncel iş ilanlarını görmek ve bunlara başvuru yapabilmek isteyen pek çok vatanda İŞKURkayıt yaptırarak bu ilanlara oldukça kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. İŞKUR’ kayıt olmak isteyen kişiler internet üzerinden kolaylıkla kayıtlarını yaptırabilmektedirler.

Yine internet üzerinden kayıt yaptırmak yerine bulundukları il ve ilçelerde yer alan en yakın İŞKUR şubelerine giderek kayıtlarını şahsen de oluşturabilmektedirler.

İŞKUR’a internet üzerinden kayıt olmak isteyen kişiler bunun için İŞKUR’un resmi internet sitesine gelmelidir. Buraya gelen kişiler ana menü içerisinde yer alan İnternet Şubesi kısmına gelmelidirler. Daha sonrasında ise açılan yerden kayıtlarını son derecede kolay bir şekilde tamamlayabilirler.

Karşılarına çıkan formu eksiksiz ve doğru bir şekilde dolduran kişiler kayıtlarını dakikalar içerisinde son derecede kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedirler.

İŞKUR Paketleme iş ilanları başvuru ekranı için buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.