1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Tek Tek Açıkladı: 120 Bin Yeni İşçi Alınacak Meslekler Belli Oldu…
İŞKUR Tek Tek Açıkladı: 120 Bin Yeni İşçi Alınacak Meslekler Belli Oldu…

İŞKUR Tek Tek Açıkladı: 120 Bin Yeni İşçi Alınacak Meslekler Belli Oldu…

İŞKUR sitesi üzerinden duyuruldu yaklaşık olarak 120 bin kişi özel sektöre alınacak. İŞKUR personel ve işçi alım ilanları için bazı meslekler ve personel ilanları yayınlandı…

A+A-

İŞKUR sitesi üzerinden duyuruldu yaklaşık olarak 120 bin kişi özel sektöre alınacak. İŞKUR personel ve işçi alım ilanları için bazı meslekler ve personel ilanları yayınlandı…

İŞKUR’da açık olan işler 120 bini aştı, iş arayanlar için yılbaşından bu zamana kadar yaklaşık 695 bin kişi İŞKUR ile iş buldular. Yaklaşık olarak 26.328 kişi ile bulunan işçiler beden işçiliği olmaktadır.

İŞKUR İş İlanları

İŞKUR üzerinde yaklaşık 3.604 adet temizlik görevlisi ilanı bulunmaktadır. Makine dikiş işi yaklaşık olarak 2.667 ilan bulunmaktadır. İŞKUR üzerinde bulunan bir diğer popüler ilanlardan biri 2.598 ilan ile garsonluk işi bulunmaktadır. Bunun dışında 2.293 satış danışmanı iş ilanı bulunmaktadır. 1.989 konfeksiyon işçisi bulunmaktadır. Kaynakçılar için 1.938 gazaltı kaynakçısı ilanı bulunmaktadır. Bu işler arasında daha önce yaptığınız tecrübeler ile rahatlıkla başvurabilirsiniz.

Bunun dışında özellikle ev hanımlarının gözdesi olan paketleme işçisi 1.653 adet iş ilanı İŞKUR üzerinde bulunmaktadır. Şoför veya yük taşıma işleri için 1.520 TL ilan bulunmaktadır. 1.487 ilan ön muhasebe işi ilanı bulunmaktadır. Depo görevlisi veya ambar görevi için yaklaşık 1.206 iş ilanı bulunmaktadır. Güvenlik görevlisi ilanları ise yaklaşık olarak 1.190 adet bulunmaktadır. Turizm elemanı görevlileri için 1.183 ilan bulunmaktadır. Çağrı merkezi elemanı müşteri temsilci ilanı ise 1.133 ilan bulunmaktadır.Forklift operatörü ise yaklaşık 1.074 adet bulunmaktadır.

Başvurmak İçin Neler Yapılır?

Bu ilanlara başvurmak için öncelikle İŞKUR üzerinden üyelik kaydı yapmanız gerekmektedir. İŞKUR resmî sitesi üzerinden T.C. kimlik bilgileriniz ile beraber telefon numarası vermeniz gerekmektedir. Sonrasında İŞKUR sitesi üzerinden sizlere danışman atanır ve sizlerin işe girme sürecinde sizlere yardımcı olmaktadırlar.

İŞKUR üzerinde bulunan 120 bin iş ilanı ile beraber istediğiniz işe başvurabilirsiniz. İŞKUR üzerinden üye olduktan sonraki aşamada CV doldurmak ve tecrübelerinizi ve daha öncesinde çalıştığınız işleri CV üzerinde belirtmeniz gerekmektedir. Bunun dışında bulunan sertifikalarınızı, diplomalarınızı ve bilgilerinizi doğru bir şekilde CV içerisine eklemelisiniz. Aksi takdirde başvurularınız olumsuz olarak değerlendirilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.