1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR tarafından şehir hastanelerine 920 personel alımı yapılacak! Başvuru şartları nelerdir? kimler başvurabilir!
İŞKUR tarafından şehir hastanelerine 920 personel alımı yapılacak! Başvuru şartları nelerdir? kimler başvurabilir!

İŞKUR tarafından şehir hastanelerine 920 personel alımı yapılacak! Başvuru şartları nelerdir? kimler başvurabilir!

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruya göre şehir hastanesine tecrübeli ve tecrübesiz toplam 916 personel alımı yapılacak. Şehir hastanesi personel alımına başvuru şartlarını taşıyan herkes başvurabilir.

A+A-

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruya göre şehir hastanesine tecrübeli ve tecrübesiz toplam 916 personel alımı yapılacak. Şehir hastanesi personel alımına başvuru şartlarını taşıyan herkes başvurabilir.

İŞKUR tarafından yapılan duyuruda farklı branşlardan alım yapılacağı belirtilirken, şehir hastanesi personel alımına ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, şehir hastanesi personel alımı başvuru şartları nelerdir? Başvuru süreci nasıl tamamlanabilir? Tüm detaylar aşağıdaki haberimizde...

Şehir hastanesine 916 personel alımı yapılacak İŞKUR'dan yapılan açıklamaya göre şehir hastanesine farklı branşlardan personel alımı yapılacak. Alımlar İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde yapılacak. Şehir hastanesi bünyesinde yapılacak işe alım pozisyonları şu şekildedir: Şehir hastanesi bünyesinde; Makina Montajcısı, Demir Dövme Pres Operatörü, Sterilizasyon Sorumlusu, Mekanik Bakım Tamircisi, Makina Teknoloji Teknisyeni (Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Makina Teknisyeni-Motor ve Makina), Garson (Servis Personeli), El İşçisi (Genel), Hastane Servis Personeli, Makina Teknisyen, Fizyoterapi Teknisyeni, Temizlikçi, Biyosidal Ürün Uygulayıcısı, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahlı), İşçi (Temizlik), Elektrikçi (Genel), Aşçı Yardımcısı, Sıhhi Tesisatçı,

Söz konusu personel alımına İŞKUR üzerinden başvuru yapacak kişiler İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Şehir Hastanesi Personel Alımı Başvuru Koşulları İŞKUR Şehir Hastanesi personel alımı başvuru koşulları aşağıdaki gibidir:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48/A maddesinde belirtilen şartlar aranan şartlar arasındadır. Tercih edilen pozisyon için gerekli eğitim seviyesinden mezun olmak gerekmektedir. SGK'dan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Adayların görevlerini yapmalarına engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması gerekmektedir. Erkek adayların askerliklerini tamamlamış, muaf veya tecilli olmaları gerekmektedir. Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak da aranan şartlar arasındadır.

Tüm bunların yanı sıra adayın görevini yapmasına kalıcı olarak engel olacak bir sağlık sorununun bulunmaması gerekmektedir. Kasten işlenmiş bir suçtan hüküm giymemiş, bir yıl veya daha fazla hapis cezasına çarptırılmamış veya devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine vb. karşı suçlardan yargılanmamış olması, eğer affa uğramışlarsa.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler