1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR müjdeyi verdi! İlkokul mezunları 3 saat çalışarak 1000 TL kazanacak
İŞKUR müjdeyi verdi! İlkokul mezunları 3 saat çalışarak 1000 TL kazanacak

İŞKUR müjdeyi verdi! İlkokul mezunları 3 saat çalışarak 1000 TL kazanacak

İŞKUR her geçen gün kadınların iş hayatlarında yer alması için yeni projeler oluşturuyor. Pandemi sürecine girilmesi ile birlikte iş imkanları artık evde oluşturulmaya başlanıyor. Virüsün yaygın olarak ülkemizi sardığı bu süreç içerisinde kadınlar da evlerine maddi destek sağlamak istiyorlar.

A+A-

İŞKUR her geçen gün kadınların iş hayatlarında yer alması için yeni projeler oluşturuyor. Pandemi sürecine girilmesi ile birlikte iş imkanları artık evde oluşturulmaya başlanıyor. Virüsün yaygın olarak ülkemizi sardığı bu süreç içerisinde kadınlar da evlerine maddi destek sağlamak istiyorlar.

3 saat çalışarak para kazanmak isteyen kişiler için ise evde paketleme işleri yer alıyor. Evde paketleme işinde çalışmak isteyen kişilerin sağlaması gereken koşullar nelerdir? İŞKUR üzerine kayıt olan kişiler evde paketleme işlerine başvuruda bulunabiliyorlar.

Pandemi sürecinin yoğun olarak yer aldığı bu süreç içerisinde birçok farklı firma evde iş imkanı sunmaya başladı. İŞKUR da kadınların evlerine maddi destek sağlaması amacı ile birçok farklı imkan sunuyor. Evde paketleme işleri ile birlikte kadınlar evden para kazanabiliyorlar. Kişiler her gün ortalama 3 saat çalışarak ayda 1000 TL kazanacak. En çok kadınları ilgilendiren paketleme işine birçok farklı başvuru sağlanıyor. Evde paketleme işine nasıl başvurulur?

Evde Paketleme İşlerine Başvuru Nasıl Yapılacak?

Evde paketleme işi yaparak maddi destek almak isteyen kişiler, ikamet adreslerine göre bir İŞKUR şubesine gidebiliyorlar. Kişiler İŞKUR başvurusu yapmadan önce, evde ek iş başvuru formunu doldurabiliyor ve başvuruları için ilk adımı atabiliyorlar. Başvuru yapan kişilere sertifika, kurumun meslek danışmanlarınca verilecek. Eğer kişilere evde paketleme işi verilirse kadınların iletişim numaralarına kısa mesaj gönderilecek. Paketleme işleri gelen ve işleri kabul eden kadınlar ise ayda 1000 TL kazanacak. Üstelik yalnızca günde 3 ya da 4 saat çalışma gösterecekler.

İŞKUR Evde Paketleme İşine Başvuru Yapma

İŞKUR’dan güzel haber! Evde çalışmak isteyen kişiler, İŞKUR’a giderek evde çalışmak için başvuru formuna bilgilerini yazacaklar. Kişiler formu doldurulurken sertifikaları başvurdukları meslek danışmanınca yazılacak. Bu işlemden sonra ise kişiler iletişim bilgilerini İŞKUR’a verecek.

Evde paketleme işine başvuran kişiler bir havuz içerisine alınacak ve gelen işlerle eşleştirilecek. Bu işlemler sonucunda ise eşleşen kadınların telefonuna mesaj gelecek ve kadınlar çalıştıkları iş kadar maddi ödeme alacaklar.

Nikah Şekeri ve Kına Paketleme İşleri…

Kadınlar İŞKUR üzerinden başvuru sağlayacak ve kendilerine uygun gelen işi yapmaya başlayacaklar. Kişilere sağlanan iş imkanları arasında tırnak paketleme, kına kutulama, nikah şekeri kutulama, poşet katlama ve takı tasarımı gibi evden yapılan işler olacak.

Kişiler yaptıkları her iş için ödeme alacaklar ve ortalama günde 3 ya da 4 saat çalışmaları yeterli olacak. 3 saat çalışarak ayda en az 1000 TL evlerine katkıda bulunabilecekler. En fazla ise 1500 TL gelir elde edebilecek olan kadınlar ekonomilerine destek olacaklar.

Evde Paketleme İşinde Neler Yapılır?

Evde paketleme işi alan kişiler tel toka paketleme, sabun yapma, sabun kutulama, kulak çubuğu kutulama, gömlek yakası dikme, kravat dikme ve nikah şekeri kutulama gibi farklı iş imkanlarını bulabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum