1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Müjdeyi Verdi! Evde Çalışarak Para Kazanabilirsiniz, Başvuru Ekranı Açıldı…
İŞKUR Müjdeyi Verdi! Evde Çalışarak Para Kazanabilirsiniz, Başvuru Ekranı Açıldı…

İŞKUR Müjdeyi Verdi! Evde Çalışarak Para Kazanabilirsiniz, Başvuru Ekranı Açıldı…

Ev hanımlarından evden çalışmak zorunda kalan kadınlara kadar İŞKUR; evde paketleme işi talep artması ile tekrar imkan sunmaya devam ediyor.

A+A-

Peki İŞKUR evde paketleme işi başvuruları nasıl olacak, başvuru formları nereden nasıl doldurulacak gibi araştırmalar devam ediyor. Tüm merak edenler için İŞKUR evde paketleme iş imkanı…

Ev kadınları hem hane hem de ülke ekonomisine katkı sunmak amacı ile İŞKUR’dan evde paketleme işine karşı talepler her geçen gün daha çok artıyor. Birçok kadın için maddi destek sunmaya devam eden İŞKUR paketleme işi için başvuruların nasıl yapılacağı, formların nasıl doldurulacak olduğu, günde kaç saat çalışılacak olduğu ve ayda ne kadar maaş alınacağına dair araştırmalar devam ediyor.

İŞKUR ev kadınlarına maddi anlamda destek olabilmek için evde paketleme işine de destek sunuyor. Bu kapsamda vatandaşların rahatlık ile iş imkanlarından yararlanabilmeleri için; poşet katlamadan kulak çubuğu paketlemeye, tel toka paketlemeden sabun ve nikah şekeri gibi paketlemelere kadar iş imkanları yer alıyor. Proje kapsamına katılan kadınlar bir yandan hane ekonomisine destek olurken bir yandan da ülke ekonomisine ciddi anlamda destek olmaya devam ediyor. Peki İŞKUR tarafından da desteklenen evde paketleme iş imkanları nasıl yapılacak? İŞKUR evde paketleme iş imkanı başvuru formu nasıl doldurulacak?

İŞKUR evde paketleme iş başvurusu nasıl yapılacak?

İŞKUR evde paketleme iş başvurusu için araştırmalar devam ediyor. Evde paketleme işinden gelir elde etmek isteyen kişilerin ilk olarak giderek İŞKUR üzerinden kayıt olmaları gerekiyor. Kayıttan daha önce İŞKUR evde ek iş başvuru formlarının şubede doldurulması gerekiyor.

Kadınlar formu doldurduktan sonra başvuru yapmak istiyorlarsa konu hakkında eğitim sertifika belgeleri almak için meslek danışmanlarına gitmeleri gerekir. Bunun ardından kişilerden alınan cep numarası ve iletişim bilgileri kapsamında sistemde üyelik oluşturulacak. Sisteme kaydı olan kişiler için evde paketleme işinden uygun olanlar geldiği zaman verilen cep telefonlarına SMS gönderilecektir. İşi kabul eden ev hanımları da bu kapsamda para kazanmaya başlayacaktır.

İŞKUR’a giden ev hanımları şubede gelen iş ve meslek danışmanları aracılığı ile kayıt olmaları da gerekiyor.

Evde paketleme işi ne kadar kazandıracak?

İŞKUR evde paketleme proje kapsamında ev hanımları için birçok farklı iş imkanı sunuluyor. Bunlar;

  1. Cetvel seti paketleme,
  2. Sabun paketleme,
  3. Tel toka paketleme,
  4. Takı tasarım paketleme,
  5. Takma tırnak paketleme,
  6. Gömlek yakası dikme,
  7. Peçete halkaları yapmak,
  8. Kına paketleme gibi birçok imkan gelecek.

EL çabukluğu bulunan ve bu alanlarda becerikli olan kadınlar gün içerisinde ortalama olarak 4 ve 5 saat çalışma hayatına devam ederse aylık olarak 1000 TL üzerinde maddi kazanç elde edebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.