1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR iş ilanları 2022: 4.000,5.000,6.000 TL maaşla İŞKUR işçi alımı ve memur alımı ilanları başladı!
İŞKUR iş ilanları 2022: 4.000,5.000,6.000 TL maaşla İŞKUR işçi alımı ve memur alımı ilanları başladı!

İŞKUR iş ilanları 2022: 4.000,5.000,6.000 TL maaşla İŞKUR işçi alımı ve memur alımı ilanları başladı!

2022 İŞKUR personel alımı ilanları iş arayan binlerce kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. KPSS şartlı ve KPSS şartsız olmak üzere İŞKUR aktüel iş ilanlarında yüzlerce personel alım ilanı bulunuyor. İlanlardaki maaş aralıkları 4 bin TL'den başlayarak değişim gösterebiliyor. İŞKUR personel alımı ve memur alımı ilanlarında müracaat şartları, tarihleri, adaylardan istenen özellikler...

A+A-

2022 İŞKUR personel alımı ilanları iş arayan binlerce kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. KPSS şartlı ve KPSS şartsız olmak üzere İŞKUR aktüel iş ilanlarında yüzlerce personel alım ilanı bulunuyor. İlanlardaki maaş aralıkları 4 bin TL'den başlayarak değişim gösterebiliyor.

İŞKUR personel alımı ve memur alımı ilanlarında müracaat şartları, tarihleri, adaylardan istenen özellikler ve diğer bilgiler ilanlarda adayların bilgisine sunuluyor. İşte, Ocak 2022 KPSS şartlı ve KPSS şartsız, İŞKUR işgören ve personel alımı ilanları, şartları, müracaat tarihleri..

İş arayanlar buraya… İŞKUR işgören alımı ve personel alımı ilanları güncel olarak her gün kurum resmi internet sitesi üstünden duyurulmaya devam ediyor. İlanlar içinde KPSS şartı gerektirenler olduğu şeklinde, KPSS şartsız ilanlar da yer alıyor. Öte taraftan İŞKUR personel alımı ilanlarında, müracaat şartları ve aranan nitelikler benzer biçimde detaylar da yer ediniyor. İşte, minimum ilkokul mezunu, KPSS şartlı ve şartsız 3000 TL - 9000 TL maaş aralıklı, güncel 2022 İŞKUR personel, işyar alımı ilanları ve detaylar...

Çeşitli kurumlarda ve değişik meslek alanlarında gerçekleştirilecek personel alımında, yaş, ikamet, öğrenim, sertifika gibi aranan şartlar da değişim göstermektedir.

İlgili alımlarda değişik amme kurumları ilan açmış olmakla birlikte oldukca farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleştirilecektir. Bazı ilanlarda adaylardan en az 60 KPSS puanı almış olma şartı istenirken ilanlar kurumlara gore farklılık göstermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.