1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR, Evden 3000 TL ile Çalışacak Personel Arıyor! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz…
İŞKUR, Evden 3000 TL ile Çalışacak Personel Arıyor! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz…

İŞKUR, Evden 3000 TL ile Çalışacak Personel Arıyor! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz…

İŞKUR, internet sitesi üzerinden yayınladığı ilanlara her geçen gün yenisini ekliyor. İŞKUR'un yayınladığı ilana göre evden 3000 TL ile çalışacak kişiler aranıyor. Peki, iş ilanına başvuru yapmak için gerekli olan şartlar neler? İlana nasıl başvuru yapılır?

A+A-

Türkiye İş Kurumu, yayınladığı pek çok ilan ile birlikte iş arayan kişilere destek oluyor. Yayınlanan iş ilanları farklı sektör ve pozisyonlarda olmakla birlikte bu ilanlar, pek çok insanı ilgilendiriyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan son ilana göre evden çalışacak personel arayışı mevcut. Bu ilana başvurabilmek için en az lise mezunu olmak gerekiyor. Peki, ilanın detayları neler?

Evden 3000 TL Maaş ile Çalışmak Mümkün!

Türkiye İş Kurumu, yayınladığı ilanlara bir yenisini ekledi. İŞKUR'un en son ilanı, evden çalışmak isteyen kişileri ilgilendiriyor. Evden çalışma ile birlikte ayda 3000 TL kazanmak mümkün. Peki, ilanın detayları neler?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre evden çalışacak kişiler, Outbound hizmet vermekte olan Çağrı merkezinin ürünün tanıtımı, kampanyası ile müşterilere doğru bir şekilde bilgilendirme yapmalı. ANK Grup, çalışma şartlarının detayları ile ilgili çeşitli açıklamalar yaptı. Buna göre maaş, sosyal haklar (sigorta) ve prim usulü ile çalışılacak. Pandemi nedeni ile evden çalışmak isteyen personellere yardımlarda bulunacağına dair de açıklama yapıldı.

ANK Grup, 8 Farklı Şehirde 15 Farklı Lokasyonda Hizmet Veriyor!

Yayınladığı personel alım ilanında 2008 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye'nin öncü çağrı merkezlerinden biri olan ANK Grup'un Türkiye'de 8 farklı ilde ve 15 farklı lokasyonda hizmet verdiği belirtildi. İlanda, yapılan en iyi yatırımın insana katılan değer olduğu da belirtildi. Açıklamanın detaylarında ANK Grup'un genç dinamik kadrosu ile Outbound projesinde çalışmak için belirtilmiş olan niteliklerde eleman alımı yapmakta olduğu da belirtildi. Peki, İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanının başvuru şartları neler?

İŞKUR Üzerinden Yayınlanan İş İlanı için Başvuru Şartları

• En az lise mezunu olmak,

• Takım çalışmasına uyumlu olmak,

•  Hedef odaklı çalışabilmek,

•  Bilgisayar kullanabilmek,

•  Akıcı düzeyde konuşabilmek,

•  Diksiyonu düzgün olmak,

•  İkna kabiliyeti yüksek ve iletişim becerileri kuvvetli, öğrenmeye açık, sabırlı ve aranan müşterilere yardım odaklı olmak,

•  Değişmekte olan iş yükü ile yoğunluk ve çalışma koşullarına uyumlu olmak

Bu şartlara sahip olan herkes iş ilanına başvuru yapabilir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.