1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Evde Paketleme İşi Başvuruları Başladı! Aylık 2 Bin TL Ödeme Yapılacak…
İŞKUR Evde Paketleme İşi Başvuruları Başladı! Aylık 2 Bin TL Ödeme Yapılacak…

İŞKUR Evde Paketleme İşi Başvuruları Başladı! Aylık 2 Bin TL Ödeme Yapılacak…

Evde 4 saat çalışarak ayda 2.000 TL kazanmanız mümkün. Bunun için e-devlet İŞKUR online başvurular yaparak zahmetsiz para kazanabilirsiniz. Bu iş imkânı için İŞKUR üzerinden üye olmanız yeterli.

A+A-

Evde 4 saat çalışarak ayda 2.000 TL kazanmanız mümkün. Bunun için e-devlet İŞKUR online başvurular yaparak zahmetsiz para kazanabilirsiniz. Bu iş imkânı için İŞKUR üzerinden üye olmanız yeterli.

Ağustos ayı ile beraber İŞKUR üzerinden evde çalışmak için yeni ilanlar yayınlandı. Ev hanımlarının, engelli bireylerin ve öğrencilerin gelir kapısı olan İŞKUR evde gelir elde etmek isteyenlere iş şansı veriyor. Ağustos ayı ile beraber bugün sabah saatlerinde yayınlanan yeni ilanlara hemen kayıt olarak başvurabilirsiniz. Ailenize ve kendinize 2.000 TL gelir sağlamak için günde birkaç saat çalışacaksınız.

Bu iş imkânı evde paketleme işi veren firmalar ile olmaktadır. Evde paketleme işleri, davetiye, kına, nikah şekeri, maske paketleme gibi yüzlerce seçenek bulunuyor. Oldukça popüler bir iş alanı olan evde paketleme işi özellikle ağustos ayında en çok araştırılan konulardan. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular ile beraber kolayca üye olabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Evde Paketleme İşi Başvurusu İŞKUR Üzerinden Nasıl Yapılır?

Evde ek iş imkânı fırsatı binlerce kişiye gelir sağlayarak İŞKUR üzerinden sürekli olarak yenilenmektedir. İŞKUR üzerinden birçok firma evden çalışmak isteyen kişileri arıyor. Bunun için şehrinizde bulunan İŞKUR merkezine giderek başvuru formu doldurabilirsiniz. Böylece anlaştığınız firmalar ile beraber evinize paketleme yapacağınız ürünler gelecek ve para kazanabileceksiniz. İŞKUR üzerinden yapıldığı için hiçbir şekilde mağdur olmanız gereken bir durum içerisine girmeyeceksiniz.

İşe Başvurduktan Sonra Nasıl Olacak?

İŞKUR üzerinden kayıt olduktan sonra sisteme girdiğiniz cep telefonu üzerinden sizlere kısa mesaj olarak gelecek. Ek işler İŞKUR üzerine geldiği zaman sizlere haber verilecek ve aynı zamanda İŞKUR bizzat sizleri yönlendirecek. Bu işler ile beraber en az aylık 1000 TL kazanabilirsiniz. Ne kadar para kazanacağınız tamamen sizlerin el becerisine ve hızınıza bağlıdır. Eğer eliniz hızlıysa ve günde belirtilenden fazla paketleme işi yaparsanız daha fazla para kazanabileceksiniz. İŞKUR bünyesinde barındırdığı paketleme işleri ile beraber sizleri birleştirecek ve ödeme konusunda sıkıntı yaşamınızı engelleyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.