1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Evde paketleme işçisi alınacağını duyurdu! Başvuru rekoru kırılıyor…
İŞKUR Evde paketleme işçisi alınacağını duyurdu! Başvuru rekoru kırılıyor…

İŞKUR Evde paketleme işçisi alınacağını duyurdu! Başvuru rekoru kırılıyor…

Özellikle de korona virüs salgını sonrasında birçok kişi aile bütçelerine katkı sağlamak adına evde paketleme işi yapmaya başlamışlardır. Eve paketleme işi veren firmalar ile iletişime geçen kişiler bu işi alabilmekte ve paketleme yaparak son derecede iyi ek gelirler elde edebilmektedirler.

A+A-

Lavanta paketlemeden kına paketlemeye, çerez paketlemeden nikah şekeri paketlemeye ve şekerleme paketlemeden sabun paketlemeye kadar pek çok farklı paketleme işi bulunmaktadır. Evlerinde oturdukları yerden boş zamanlarını değerlendirmek ve kazanç elde etmek isteyen kişiler bu işi yaparak son derecede iyi ek gelirlerin sahibi olabilirler. İşte evde paketleme işi ve merak edilen tüm detaylar…

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar ile pek çok vatanda evlerinde paketleme işi yapabilmektedirler. Bu ilanlara başvurularını gerçekleştiren kişiler evlerindeki boş zamanlarını değerlendirerek bu zamanları kazanç haline getirebilirler. Özellikle de aile bütçelerine katkı sağlamak isteyen ev hanımları bu iş ile evlerinde son derecede iyi ek gelirlerin sahibi olabilirler.

Ev hanımlarının da çalışma hayatına dahil olabilmeleri adına İŞKUR üzerinden yayınlanan bu ilanlar ile pek çok ev hanımı son derecede iyi ek gelirler elde edebilmektedirler. Bu haberler ardından pek çok kişi eve paketleme işi veren firmaları hangileri olduğu ve bu işten ne kadar para kazanabilecekleri gibi detayları araştırmaya başladılar. İşte İŞKUR evde paketleme işine dair merak edilen bütün detaylar…

İŞKUR evde paketleme işi başvurusu

Ek gelir elde etmek adına oturdukları yerden çalışmak isteyen kişiler İŞKUR evde paketleme işi başvurusu yaparak paketleme işinden para kazanabilirler. Bu işe başvuru yapmak isteyen kadınların öncelikli olarak İŞKUR’a kayıt olmaları gerekiyor. Buraya kaydolan kadınların daha sonrasında ise başvuru için İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Bu formu doldurmalarının ardından da paketleme işi alabilmekte ve boş vakitlerinde bu işi yaparak para kazanabilmektedirler.

Eve paketleme işi veren yerler

Özellikle de son dönemlerde en popüler ek işlerden birisi olan paketleme işini yapmak isteyen pek çok kişi bu işi alabilecekleri yerleri araştırıyorlar. Eve paketleme işi veren firmalar ulaşmak isteyenler artık İŞKUR üzerinden de başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara başvuru yapan kişiler pek çok paketleme işinden birisinde yer alarak son derecede iyi ek gelirler elde edebilmektedirler.

Evde paketleme işinden ne kadar kazanılır?

Boş zamanlarını değerlendirerek kazanç elde etmek isteyen kişiler İŞKUR evde paketleme işbaşvurusu yaparak bu işi yapmaya başlayabilirler. Bu işten ne kadar kazanılacağı ise yapılacak olan paketleme sayısına ve çalışma saatine bağlı olan bir durumdur. Bu paketleme ini için günde 4 saat çalışan kişiler ortalama olarak ayda bin lira ve üzerinde kazanç elde edebilmektedirler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum