1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR evde paketleme işçisi alacak! Başvuru şartları ve başvuru tarihi belli oldu…
İŞKUR evde paketleme işçisi alacak! Başvuru şartları ve başvuru tarihi belli oldu…

İŞKUR evde paketleme işçisi alacak! Başvuru şartları ve başvuru tarihi belli oldu…

İŞKUR mart ayından bu yana yaşanan korona virüs salgın ile mücadele sırasında farklı iş fikirleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Birçok farklı ilde tam 41 personel yapacak olduğunun duyurusunu yapan İŞKUR bu sefer de yumurta paketleme iş ilanı ile dikkatleri çekiyor. Peki, kimler hangi şartlar ile başvuru yapabilecek?

A+A-

İŞKUD R yumurta paketleme iş başvuru sırasında belirli şartlara uygun kişiler başvuru yaparak istihdam edebilecek. İŞKUR üzerinde işsiz olarak kayıtlı olan kişilere yumurta paketleme iş imkanı veriyor.

Başvuru sırasında aranan detaylar

İŞKUR yumurta paketleme için açılan ilanlara başvuru yapmak için;

  1. TC vatandaşı olarak yer almak
  2. En az 18 yaşını doldurmuş olmak
  3. Erkeklerin askerlik engelinin olmaması
  4. Eğitim düzeyinin en az ilkokul olması
  5. Görevi yerine getirmesine engel olacak bedensel ruhsal ya da zihinsel engelin olmaması
  6. Denetleme sırasında adli sicil kaydın temiz olması
  7. Güvenlik soruşturma kapsamında olumlu olma şartları aranır.

İŞKUR yumurta paketleme ilanı veren iller ve pozisyonlar

İŞKUR yumurta paketleme ilanı veren iller ve pozisyonlarda alımlara dikkat edilerek başvurular yapılmalıdır. Bunun için;

·  Gaziantep paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 2 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Gaziantep özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 5 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Sivas özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 6 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Ankara özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 3 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Kastamonu özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 3 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 2 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Tekirdağ özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 5 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Gaziantep özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 2 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Gaziantep paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 6 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan5 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa özel ve daimi paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 1 açık pozisyonu ile gerekli şartlara uygun olanlar arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa paketleme işçisi görevi ile istihdam etmek isteyen vatandaşlar kapsamında açılan 3 açık pozisyonu ile gerekli şartlarına uygun olanlar arasından personel alımları devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.