1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR evde paketleme iş ilanı: Başvuru ekranı yayınlandı, hemen başvuru yapabilirsiniz…
İŞKUR evde paketleme iş ilanı: Başvuru ekranı yayınlandı, hemen başvuru yapabilirsiniz…

İŞKUR evde paketleme iş ilanı: Başvuru ekranı yayınlandı, hemen başvuru yapabilirsiniz…

Ev hanımları ya da evden çalışma hayatına devam etmek zorunda kalan vatandaşlar için İŞKUR farklı iş imkanları sunarak ek gelir fırsatları sunmaya devam ediyor. İŞKUR eve paketleme iş başvuruları nasıl olacak ve ne kadar kazanılacak olduğu da çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

A+A-

Yaşanan zorlu günlerde ev hanımlarına biraz da olsa destek olmak bir yandan ev bir yandan da ülke ekonomisine katkı sunabilmek için farklı iş imkanları her geçen gün artmaya devam ediyor. Kadınlara maddi anlamda destek sunmak için İŞKUR akla gele onlarca iş ile devam ediyor. Bu kapsamda başvuru yapacak vatandaşlar ne kadar kazanacaklarını ve ne kadar çalışmak zorunda olacaklarını araştırmaya devam ediyor.

Ev kadınlarına biraz da olsa destek olmak için İŞKUR tarafından desteklenen evde paketleme işi ile kına paketlemeden nikah şekeri yapmaya kadar birçok imkan gelecek. Peki evde paketleme İŞKUR başvuru formu nasıl doldurulacak?

İşkur evde paketleme iş başvurusu yapacak vatandaşlar İŞKUR resmi internet sitesine girerek kayıt olmaları gerekir. Evde paketleme işi kapsamında yer almak için isteyenler adreslerine en yakın şubelere giderek kayıt olabilecekler.

Kayıt yapmadan önce başvuru formu doldurmak gerekir. Formu doldurduktan sonra vatandaşlara eğitim sertifika belgeleri verilecek. Ardından kayıt adımları tamamlanacak. Kayıt sırasında vatandaşlardan alınan iletişim bilgileri sırasında sisteme kayıtlı iş olduğu zaman eşleşmeler yapılacak ve vatandaşlara bilgilendirme mesajı atılacaktır. Atılan mesaj karşısında işleri kabul edenler anlık olarak kazanca başlayabilecek.

Aylık ne kadar kazanılır?

İŞKUR üzerinden kayıtlarını tamamlayan vatandaşların ilk olarak iş ve meslek danışmalarından yardım alarak kayıt olmaları gerekir. Bunun ardından;

  1. Cetvel Seti Hazırlama,
  2. Sabun,
  3. Tel Toka
  4. Takı Tasarım,
  5. Tırnak Kutulama,
  6. Gömlek Yakası Dikme,
  7. Peçete Halkası Yapma 
  8. Davetiye Paketleme

Vatandaşlar gün içerisinde ortalama olarak eğer el becerileri varsa 3 ya da 4 saat çalışarak aylık bin TL alabilecekler.

İŞKUR paketleme işçisi başvuru ekranı

Başvuru yapmak ve güncel İŞKUR paketleme ilanlarına göz atmak  için, bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.