1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR en az ilkokul mezunu işçi alıyor! Hasta Bakım, hasta kabul kayıt ve hasta danışmanı alımı yapılıyor! İşte Şartlar ve Tüm Detaylar!
İŞKUR en az ilkokul mezunu işçi alıyor! Hasta Bakım, hasta kabul kayıt ve hasta danışmanı alımı yapılıyor! İşte Şartlar ve Tüm Detaylar!

İŞKUR en az ilkokul mezunu işçi alıyor! Hasta Bakım, hasta kabul kayıt ve hasta danışmanı alımı yapılıyor! İşte Şartlar ve Tüm Detaylar!

İŞKUR üzerinden istihdam edilecek kişiler amacıyla müracaat şartları, müracaat zamanı ve müracaat biçimi detaylı olarak yayınlandı.

A+A-

Türkiye genelinde çeşitli iller için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ilanları yayınlıyor. KPSS şartsız geçici ve sürekli işçi alım ilanları için başvuruların başladığı duyuruldu. Hasta Danışmanı olarak 6, Hasta Kabul Kayıt Görevlisi olarak9, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı olarak da 165 personelin alınacağı açıklandı. Peki, başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?
İŞKUR ve kariyer sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda alınacak adaylar özel hastanelerde çalıştırılacak. Hasta kabul görevlisi, hasta danışmanı kadrolarına yapılan alımlara başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Alımlar için genel ve özel başvuru şartları ayrıca açıklandı. Genel başvuru şartları her ilan için geçerli olup, özel başvuru şartları ilanlara göre değişkenlik gösterebiliyor. Genel şartlar şu şekilde:

En az ilkokul mezunu (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

MS Office programlarını bilen,

Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip,

Hasta ve hasta yakını psikolojisini önemseyen,

Hizmet sunumunda " hasta memnuniyetini" gözeten,

Ekip ruhu taşıyan,

Yoğun çalışma temposuna uyum gösterebilecek,

Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip,

Kişisel görünümüne ve bakımına dikkat eden,

Vardiyalı çalışmaya uygun olan

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıdaki link üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak istedikleri ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

Başvuruda bulunmadan önce ilanda adaylardan istenilen şartları taşımaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.