1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR en az ilkokul mezunu hastane personeli alacak! Tüm detaylar belli oldu…
İŞKUR en az ilkokul mezunu hastane personeli alacak! Tüm detaylar belli oldu…

İŞKUR en az ilkokul mezunu hastane personeli alacak! Tüm detaylar belli oldu…

En Az İlkokul Mezunu Olan Kişiler İŞKUR Aracılığı İle İşçi Alımı Yapılacak! Hastanelere İşçi Olmak İçin Başvuru Şartları Nelerdir? 2020 senesinin bitmesine az bir zaman kala çalışan ve personel alımları hızlı bir şekilde sürüyor. En az ilkokul mezunu olan kişiler İŞKUR aracılığı ile hastanelerde çalışabilecekler.

A+A-

Yılın son ayları gelirken personel alımları hız kesmeden gelmeye devam ediyor. En az ilkokul mezunları arasından İŞKUR kapsamında hastanelerde istihdam etmek üzere personel alımları meydana geliyor. Hastanelerde istihdam edecek güvenlikten sağlık personeline hizmetliden beden işçisi alımlarına kadar birçok alanda kadrolu çalışan alınacak. Muhtelif dallarda istihdam etmek üzere başvuru süreçlerini sizler için derledik. Her sektöre uygun iş ilanları İŞKUR resmi web sitesi üzerinden anlık olarak yayınlanmaya devam ediyor.

En az ilkokul mezunu olan kişiler İŞKUR aracılığı ile yılın son ayında hastanelerde işe başlayabiliyorlar. Bu durum içerisinde bu şartlara sahip güvenlik çalışanı, temizlik işçisi, hizmetli, sağlık çalışan, ambulans şoförü ve ebeler de hastaneler içerisinde yerini alacak. Bunun için İŞKUR resmi sitesinde yayınlanan ilanların kategorilerine bakılması gerekiliyor. Kamu ve özel hastaneler için ayrı olarak açılan ilanların bazılarında KPSS şartı aranırken, bazılarında da KPSS şartı bulunuyor. Farklı dallarda çalışmak üzere İŞKUR ilanları yayınlanıyor ve kişilerin başvuruları kabul ediliyor. Sistem üzerinde kaydı bulunan kişiler kolaylıkla başvuruda bulunabiliyorlar.

İŞKUR İlanlarına Nasıl Bakılır?

Farklı alanlarda çalıştırılmak üzere her sektör içerisinde İŞKUR sitesi üzerinden iş ilanları verilir. İŞKUR’un resmi sitesi üzerinde farklı süre aralıkları ile yayınlanan ilanlar, kişilerin filtrelerine göre listelenir. Kişiler filtreleri seçerek kendilerine uygun iş imkanlarına başvurabilirler.

İŞKUR Kayıt Süresi Ne Kadar Devam Eder?

Kişiler site üzerinde kayıt yaptırdıktan sonra aktif olarak site içerisinde hareket ederler. Eğer kişiler site üzerinde 12 ay işlem yapmaz ise bu sürenin sonunda kayırları aktif olmaz. Kişiler, yeniden kurum üzerinden kayıt alanına gelerek aktifliğini sağlayabilirler. Bu adımlar ile tüm işlemler rahat bir şekilde yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.