1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Duyurdu! Oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz! İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır? İşte Ayrıntılar...
İŞKUR Duyurdu! Oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz! İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır? İşte Ayrıntılar...

İŞKUR Duyurdu! Oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz! İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır? İşte Ayrıntılar...

İŞKUR'dan evde çalışma fırsatı ilgi odağı oldu. Evinde, oturduğu yerden para kazanmak isteyen herkes bu imkandan yararlanmak için şartların neler olduğunu merak ediyor.

A+A-

Gündemde İŞKUR'dan evde iş fırsatı yoğun rağbet görüyor. Oturduğu yerden para kazanmak isteyenler bu imkandan yararlanmak için koşulların neler olduğunu merak ediyor. İŞKUR milyonlarca kişiye iş istihdamı sağlamaya devam ediyor. Hem bireysel hem de topluma ekonomik katkıda bulunan İŞKUR ambalajlama işi müracaatsu nasıl yapılır? Özellikle ev hanımlarını sevindiren ambalajlama işine kayıt yaptırıldığında, uygun iş çıktığında iletişim brağbetleri üzerinden irtibata geçiliyor. İşte tüm ayrıntılar…

İŞKUR milyonlarca kişiye iş fırsatı sunuyor ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Özellikle ev hanımlarının çok seveceği bir fırsat olan ambalajlama işine yoğun rağbet gösteriliyor ve müracaat ayrıntıları sık olarak araştırılıyor. Günde çok az bir zaman ayırarak aylık bütçe çıkarılması ve aile bütçesine finansal destek sağlanması mümkün. Peki İŞKUR ambalajlama işi müracaatsu nasıl yapılır? İŞKUR ambalajlama işi için şartlar neler?

Evde ambalajlama bayanlara ne kazandırır?

İŞKUR evde ambalajlama projesi kapsamında ev hanımlarına genelde; cetvel seti hazırlama, sabun, tel toka, takı tasarım, tırnak kutulama, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma gibi farklı işler yapılacak.

El çabukluğu gerektiren bu işlerde günlük ortalama 4 saat çalışarak ev bayanlar aylık bin TL üzeri para kazanabilecek.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR evde iş olanağı fırsatından faydalanmak isteyen ev hanımları rağbetli ilanın yayımlanması ile birlikte kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş müracaat formu dolduracak.

Bu form doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmmanı tarafından kayıt edilecek. Bunun ardından iş müracaat formu dolduran bayanın cep telefonu ve iletişim brağbetleri kayıt edilecek.

Ardından sisteme giren iş brağbetleri daimi olarak oluşturulan havuzda uygun nitelikleri olan bayanlarla eşleştirilecek ve bu bayanlara SMS ile kısa mesaj gönderilerek işler gönderilecek. Ev hanımı bu işleri yaptıkça iş başı para kazanacak.

İŞKUR tarafından sunulmakta olan bu imkandan faydalanmak isteyen bayanlar, kuruma giderek iş ve meslek danışmanları  kayıt yaptırarak, sisteme kaydedilecek.

Kadınların eğitim sertifika ve belgeleri göz önüne alınarak, evde yapmalarına uygun olan işler, SMS'le iletilecek.

KADINLAR AYLIK NE KADAR KAZANACAK?

Söz konusu proje kapsamında ev bayanları, nikah şekeri, bitki çayı ambalajlama, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu paketleme, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, küpe arkası takma, takı tasarımı, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma, gibi işler yapacak.

Günlük ortalama 3-4 saat çalışma ile , 1000 lira üzeri gelir elde edilebilecek.

EVDE ÇORAP PAKETLEME NASIL YAPILIR?

Evde ek iş olarak çorap ambalajlama işi çok basit bir iştir. Firmanın istediği şekilde verilen çorapları paketlere standart bir biçimde yerleştirmeniz gerekmektedir.

Evinizde böyle bir iş yaparak tüm ailenizle çalışabilirsiniz. Eğer öğrenci iseniz bu işi yaparak ek harçlık çıkarabilirsiniz.

Emekli iseniz maaşınıza destek olarak zamanınızı çorap ambalajlama ile geçirebilirsiniz. Böylece evinizden çıkmadan, oturduğunuz yerden, televizyon karşısında ve arzu ettiğiniz saatlerde çalışabilirsiniz. Evde çorap ambalajlama işi ile nasıl para kazanılır diye merak ediyorsanız tek yapmanız gerekli olan;

Bir tekstil firması ile anlaşarak belirli bir sayıda çorap almalısınız.
Haftalık veya aylık olarak teslimat zamanı belirlemelisiniz.
Paketleme işlemini yaparak vaktinde teslimat yapmalısınız.

Evde işveren firmalar teslimat satın aldıktan sonra paranızı nakit olarak iade edeceklerdir. Dilerseniz uzaktan da bu işi yapabilirsiniz. Firma size kargo ile ambalajlamaniz için çorap yollayacaktır.

Siz gerekli olan süre içerisinde ambalajlama yaptıktan sonra çorapları kargo ile geri yollarsınız. Hesap numaranıza ücretiniz yatırılır. Bu şekilde evinizden çorap ambalajlama yapabilir ve ek gelir elde edebilirsiniz.

Paketlediğiniz çorap üzerinden fiyat belirlenerek kazanç sağlayabilirsiniz. Bulduğunuz firmalarla fiyat ve zaman görüşmesi yapmayı unutmayın. Bu sayede problemsiz bir biçimde kazanç sağlamış olursunuz.

Bulunduğunuz ildeki şirketlerden çora katlama işi alabilirsiniz. Günümüzde evde ambalajlama için elaman arayan pek çok firma bulunuyor. Bu şirketlerden iş alarak çorap ambalajlama yapabilirsiniz. Ek gelir sağlayarak 700 – 1000 TL arasında kazanç elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.