1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Duyurdu Kamu hastanesine çok sayıda sözleşmeli personel alınacak: Yhi bir şart aranmayacak! Hemen başvurabilirsiniz!
İŞKUR Duyurdu Kamu hastanesine çok sayıda sözleşmeli personel alınacak: Yhi bir şart aranmayacak! Hemen başvurabilirsiniz!

İŞKUR Duyurdu Kamu hastanesine çok sayıda sözleşmeli personel alınacak: Yhi bir şart aranmayacak! Hemen başvurabilirsiniz!

İŞKUR Duyurdu Kamu hastanesine çok sayıda sözleşmeli personel alınacak: Yhi bir şart aranmayacak! Hemen başvurabilirsiniz!

A+A-

Kamu hastanesinde çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. Gelen bir son dakika haberine göre kamu hastanesine çok sayıda sözleşmeli personel alınıyor. Başvurular bugün başlamış olup 13 Şubat tarihine kadar devam edecek. Kamu hastanesi sözleşmeli personel alım detayları ve merak edilenler haberimizde

Sağlık Bakanlığının personel alımı bekleyenlere güzel haber geldi. Fırat Üniversitesi, hastane ve diğer birimlerde istihdam etmek üzere 198 sözleşmeli personel alacağını açıkladı. Başvuru şartları ve hangi birimlere alım yapılacağı da ayrıca belli oldu. Detaylar şu şekilde:

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Hemşire: 81 personel

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter): 10 personel

Biyomedikal (Tekniker): 2 personel
Elektronik (Tekniker): 1 personel

Mekatronik (Tekniker): 1 personel

Bilgisayar (Tekniker): 1 personel

Otomotiv (Tekniker): 1 personel

Makine (Tekniker): 2 personel

Elektrik (Tekniker): 2 personel

İnşaat (Tekniker): 1 personel

Giyim (Tekniker): 1 personel

Aşçı: 2 personel

Şoför: 1 personel

Temizlik Hizmetleri: 51 personel

Hasta Bakımı ve Temizliği: 41 personel

KPSS PUAN ŞARTI VAR

KPSS Şartı Başvurular 2022 KPSS puanıyla yapılacak. Adayların başvuru yapabilmesi için 2022 KPSS’ye girmesi ve ilgili puan türünden puan alması gerekiyor. Başvuru için taban puan şartı bulunmuyor. Ortaöğretim mezunları için 2022/KPSS P94, ön lisans mezunları için 2022/KPSS P93 ve lisans mezunları için 2022/KPSS P3 puan türü geçerli olacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuru Tarihi ve Şekli Adaylar başvurularını online olarak http://personelilan.firat.edu.tr/ online başvuru sistemi üzerinden 30 Ocak-13 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacaktır. İlan edilen pozisyonlardan sadece 1 tanesine başvuru yapılabilecek.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

a) Türk Vatandaşı olmak,
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
d) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak
e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,
f) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
g) Arşiv araştırması olumlu olmak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.