1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR duyurdu: En az ilkokul mezunu olmanız yeterli olacak! İŞKUR 40 bin 477 kişiye iş imkanı sunuyor!
İŞKUR duyurdu: En az ilkokul mezunu olmanız yeterli olacak! İŞKUR 40 bin 477 kişiye iş imkanı sunuyor!

İŞKUR duyurdu: En az ilkokul mezunu olmanız yeterli olacak! İŞKUR 40 bin 477 kişiye iş imkanı sunuyor!

Bugün İŞKUR tarafından yayımlanan son ilan ile birlikte pek çok kadroda en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacağı açıklandı. İlanlar, İŞKUR'un resmi internet sitesinde yenilendi ve en az ilkokul mezunu olma şartı ile binlerce personel alımı yapılacağı öğrenildi. Alımların kaç kişilik yapılacağı gibi detaylara yer verilmesinin yanı sıra başvuru sırasında gerekli olan tüm detayları da açıklandı

A+A-

Bugün İŞKUR tarafından yayımlanan son ilan ile birlikte pek çok kadroda en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacağı açıklandı. İlanlar, İŞKUR'un resmi internet sitesinde yenilendi ve en az ilkokul mezunu olma şartı ile binlerce personel alımı yapılacağı öğrenildi. Alımların kaç kişilik yapılacağı gibi detaylara yer verilmesinin yanı sıra başvuru sırasında gerekli olan tüm detayların da açıklandığı ifade edildi. Toplamda 40 bin 477 personel alımı için gerekli olan detaylar da açıklandı.

Bugün İŞKUR tarafından yayımlanan son ilana göre farklı kadrolarda en az ilkokul mezun şartı ile pek çok personel alımı yapılacağı açıklandı. Alım yapılacak kadrolar şunlardır: Akaryakıt Satış Elemanı (796 kişi), Garson (Servis Elemanı) (2965 kişi), Gazaltı Kaynakçısı (2353 kişi), Temizlik Görevlisi (4618 kişi), Beden İşçisi (27.409 kişi), Forklift Operatörü (1093 kişi) ve Kasiyer (1243 kişi).

Başvuru şartları her kadro için farklıdır, ancak her kadro için gerekli olan başvuru şartları şunlardır: T.C. vatandaşı olmak, ilköğretim, lise, önlisans veya lisans mezunu olmak (yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları gerekiyor), 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak, alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş ya da görüyor olmamak, terör örgütleri ile bu örgütlerin legal veya illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak, en az ilköğretim, lise veya dengi okul mezunu olmak (ilanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir), vardiyalı çalışmaya uygun olmak gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak ve belirlenen kadrolara başvuru yapmak isteyen kişilerin İŞKUR üzerinden yapılan giriş ya da kayıt sonrasında "Açık İş İlanları" bölümünden kolayca başvuru yapabilecekleri ifade edilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.