1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İŞKUR Duyurdu! Belediyeler KPSS Şartı Olmadan 4 Bin TL Maaşla Personel Alacak! Başvuru Şartları Belli Oldu…
İŞKUR Duyurdu! Belediyeler KPSS Şartı Olmadan 4 Bin TL Maaşla Personel Alacak! Başvuru Şartları Belli Oldu…

İŞKUR Duyurdu! Belediyeler KPSS Şartı Olmadan 4 Bin TL Maaşla Personel Alacak! Başvuru Şartları Belli Oldu…

En az 4 bin TL maaş ile KPSS şartı olmadan İŞKUR aracılığı ile Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlan Sayfası ile beraber İzmir Büyükşehir Belediyesine belirli şartlar ile 3 farklı meslek için personel alımları devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alım sayfası içerisinde adaylardan ne gibi özellikler aranıyor olduğu da aktarıldı İşte haberin detaylarında İzmir Büyükşehir belediyesi personel

A+A-

İzmir Büyükşehir belediyesi adına iştiraklerinden olarak yer alacak İzelman Genel Hizmetler A.Ş. için İŞKUR aracılığı ile en az 4 bin TL maaş ile beraber personel alımları gerçekleşecek.

3 farklı meslek için personel alımları yapılacak

İŞKUR üzerinden yapılacak ilanlara göre İzelman, kendi bünyesine daimi olacak şekilde mimar - kimyager ve ana okulu öğretmenlerinin alımları en az 4  bin TL maaş ile yapılacak.

İzelman personel alımları için başvuru şartları ve yeri

İzelman personel alımları sırasında başvuru süreçleri 1 ekim tarihi ile başlayacak ve 3 ekim tarihine kadar devam edecek. 3 ekim tarihinde son bulacak. İş için başvuruda olacak vatandaşların da hazırlamış oldukları CV'leri yani öz geçmişlerini personel@izelman.com.tr mail adresine göndererek başvuru adımlarını yerine getirmeleri gerekiyor. Başvuruda bulunacak olan adaylar arasından sadece özelliklere uygun görülen kişilerin, başvurunun bitmiş olduğu günden sonra tam 1 hafta içerisinde kendilerine dönüş yapılacağı da bilgilendirildi.

İzelman personel alımları için gerekli başvuru şartları

İzelman personel alımları için belirli şartlara uymaları gerekiyor. İşte bu gerekli şartlar;

  • TC vatandaşı olmak
  • Erkeklerde askerlik hizmetini yerine getirmiş ya da bu hizmetten muaf olarak yer almak
  • En az 1 yıl İzmir'de ikamet etmiş olmak ve hala yaşıyor olmak
  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • En az 1 yıl boyunca tecrübe edinmiş olmak
  • Kamu kurum ve kuruluşları içerisinde özel kanunlar göre belirlenmiş özel şartlara sahip olmak aranan özellikler arasındadır.

Belirli suçlardan affa uğramış olsalar bile yine de devletin güvenliklerine karşı suçlar anayasal düzen uyması ve bu düzenin işleyişi üzerine karşı suçlar ile milli savunma durumlarına karşı gelen suçlar, devlet sırlarına karşı gelen suçların yanı sıra casusluk ile özel hayata ve hayatın gizli alanlarına - cinsel dokunulmazlıklara karşı suçların yanı sıra uyuşturucu ya da uyarıcı olarak yer alan maddeler karşısında zimmet irtikap rüşvet - hırsızlık - dolandırıcılık - sahtecilik yanı sıra güveni de kötüye kullanma durumlarının olmaması gerekir. Hileli bir şekilde iflasın yanı sıra iş sırasında ihaleye karşı fesat karıştırma ve edimin ifasına fesat karıştırılarak suçlardan kaynaklanarak mal varlıklarının değerlerini tam aklamak ya da kaçakçılık ile beraber yüz kızartıcı olan suçlardan mahrum olmamış gibi şartların yerine getirilmesi gerekir.

Personel alımları için ilan iletişim numarası

İrtibat kurulacak kişi : Burcu Tosun

İletişim telefon numarası : 0232 464 64 45 dahili numarası da 230

İŞKUR üzerinden gelen resmi personel alım ilanları üzerinden gerekli başvuru adımları tamamlanabilir.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.